Ti is nagyon álmosak voltatok terhesen? És meddig tartott nálatok?
Figyelt kérdés
Én egésznap aludnék. Aludtam 3 órát délután utána a párommal filmet néztünk és 10 perc után el aludtam megint, azt mondta hogy olyan vagyok mint a kisbabák csak eszek és alszok.2018. jún. 14. 19:30
1/5 anonim válasza:
Persze. A 8-dik héttől bárhol elaludtam. Kezelhetetlen, ólomszerű álmosság volt. A 11-dik héten kezdett múlni. Most a 12. héten már csak napjában egyszer tör rám, de már nem is olyan erősen, ébren tudok maradni.
2/5 anonim válasza:
En kb vegig aludtam az elso trimeszter mindegyik terhessegem alatt.
Csak addig voltam ebren, amig muszaj volt: dolgozni bejartam, munka utan eves, majd aludtam vacsoraig, ettem, zuhanyoztam es aludtam hajnalig ujra.
De a 12-14. Het korul lemult, utana inkabb az volt a baj, hogy ejjel sem aludtam jol.
Most a harmadik babaval felidonel vagyok es egy hete visszatert az almossag, siman birnek aludni delelott, delutan is...
3/5 anonim válasza:
Én is. Enyhült 12 hetesen de valahogy nem lett az igazi utána se, végig sok volt az alvásigényem.
4/5 anonim válasza:
Most a 2.babával az első trimeszterben végig jellemző volt. A 2. harmad szuperül telt, pörögtem rendesen. Most 29 hetes vagyok és alig bírok napközben fent lenni.
5/5 anonim válasza:
Az első trimesztert nagyjából végigaludtam. Pedig dolgoztam közben, mikor nem voltam szem előtt rögtön rádőltem az asztalomra! 😂
De 13-14. hét körül visszatért az energiám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!