Terhesen voltatok ti is figyelmetlenek és dekoncentráltak? Elmúlik?
Jövő héten szülök. Még dolgozgatok, de már csak itthonról (nem megyek CSED-re szülés előtt).
Naponta kapok feladatokat és néha csak nézem a szavakat és mondatokat az emailben, és mintha nem lenne értelmük.:/ Pedig régen szerettem ezzel foglalkozni, ezért tanultam évekig, és jó is voltam benne.
Szerencsére a gyakornokaimra sok dolgot lehet testálni, de azért én se puszira kapom a fizumat, kellene érteni dolgozni is.:)
Azt se mondanám, hogy a babaszobában ábrándozom, mert nem ez tereli el a figyelmemet, csak úgy simán dekoncentrált vagyok folyton.
38hkm
7: de igen, de a phd-m alatt is az volt, mégis megcsináltam, én nem foghatom sajnos erre.:)
szerencsére, hogy a gyerekkel a férjem is itthon lesz velünk, így muszáj lesz valamit kezdeni magammal, tanulni akarok majd pl. egy régiós nyelvet.:)
Szerintem nem lesz jobb :)
Első terhesség alatt kezdődött a feledékenység, 3 évet voltam otthon a gyerkőccel, mire visszamentem dolgozni, egy értelmes mondatot nem tudtam kinyögni, beletelt 1-2 hónapba, mire visszarázódtam a felnőtt életbe. A memóriám azóta is csapnivaló, ami fontos, arra emlékeztetőt írok be, bevásárlólista természetesen nem megy fejből, időpontok úgyszintén. Google naptár nagy barátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!