Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki cukros lett terhesen:...

Aki cukros lett terhesen: volt valami előjele, ami utalt a cukorbetegségre? Vagy teljesen tünetmentesek voltatok és a terheléses vizsgálatból derült ki?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak a terhelés mutatta ki, nem volt tünetem.
2015. márc. 28. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen megéreztem. Hívhatjuk anyai megérzésnek, ösztönnek, szerencsének, de én a legelején megmondtam, hogy minden klappolni fog, nem lesz semmi baj, minden vizsgálatra, uh-ra abszolút nyugodtan mentem, mert tudtam, hogy jó lesz az eredmény, de azt előre borítékoltam, hogy terhességi cukros leszek. Így is lett. Pedig nem volt semmi tünetem, előtte is kívántam az édességet, terhesség alatt is, nem voltam rosszul, soha nem voltak rosszak a cukorértékeim, de valamiért egy belső hang megsúgta, hogy sajnos ez a bajság elő fog jönni.
2015. márc. 28. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én gondoltam, hogy nem lesz rendben a cukrom a terhelésesen mert már hetek óta többször úgy éreztem mintha a fülem bedugult volna és olyan fura volt amikor beszéltem mintha a fejemen belülről hallottam volna magam. Máshogy nem tudom leírni, nagyon kellemetlen érzés volt és néha szédültem is. Szerencsére nem volt vészesen magas, diétával rendben volt szülésig és utána visszaállt a régi rend :-)
2015. márc. 28. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!