Láttam tegnap egy műsort, ahol a kismamák nem is tudtak róla, hogy terhesek, szinte tünetmentesek voltak és végig mentstruáltak. Lehetséges ez? Valakivel történt ilyen, vagy hasonló?
Azért az elég durva lenne, ha valaki nem érezné a magzatmozgást, én még a lábacskát is éreztem sokszor amikor a hasfalamnak nekinyomta.:))
Olyat viszont tudok, hogy Édesanyám amikor velem terhes volt, 3 hónapig úgy megvolt a vérzése, hogy nem vette észre hogy terhes, csak a pörkölt illattól undorodott, azért ment el a dokihoz.:))
Tudom nem a kérdésre válaszokok,de hol volt ez a műsor?Melyik adón?Szeretném én is megnézni hátha lesz ismétlése vagy neten.
Köszi,19 hetes kismama.
Hol láttátok ezt a műsort?Na légyszi légyszi írjátok meg:)
Köszi.
19 hetes kismama.
Discovery Travel&Living-en van minden vasárnap 21.50-től, és az a címe hogy "Nem tudtam hogy terhes vagyok". Youtube-on is van fenn néhány, de csak angolul.( "I didn't know I was a pregnant" cím alatt találod)
:-)
Hogy én ezt eddig miért nem néztem???Tiszta gyagya vagyok ilyenekről maradok le:))
Köszi az infókat.
19 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!