Élsz nemi életet terhesen?
Az elso ket terhessegem alatt vegig, az elejetol kb az utolso napig.
Azutan volt negy vetelesem. Semmi koze nem volt a szexnek a vetelesekhez, de volt, hogy szex utan kezdodott a verzes, gondolom az orgazmus es a mehosszehuzodas hatasara beindult, ami amugy is beindult volna.
Nah, most a 19. hetben vahyok ujra es nem szexelunk, vagyis osszesen 2 akalommal voltunk egyutt behatolassal, de az azt koveto napot vegig rettegtuk, hogy nehogy elkezdjek verezni.
Az orgazmustol is felek, marmint a mehosszehuzodastol.
Az orvos amugy nem tiltott el, de a sajat felelmeink blokkolnak az elozmenyek miatt. Ez van.
Kibirjuk, amugy jo a szexualis eletunk, nem hinnem, hogy ez a par honap tonkretesz mindent egy eletre. Ha igen, akkor mas gond is van.
En orulnek ha a terhesseg megdobna a libidomat de sajnos inkabb csak lehuzza. Ettol fuggetlenul persze szexelunk.
Nem vagyok letiltva rola. Egeszseges, problemamentes terhessegnel nem is okoz gondot. Es a vegen is csak akkor inditja be a szulest ha megerett ra mar a baba
Szexelnék, ha nem hánynék vagy émelyegnék állandóan :D 9 hetes vagyok, sajnos nekem az eleje ilyen, ha vége ennek, fogunk szexelni, jelenleg örülök, hogy élek.
Van már egy 3 éves lányunk, amikor vele voltam terhes, akkor viszont nem ment a szex. Ugyanazért, amit már írt valaki előttem: volt korábban vetélés, egyszerűen nem tudtuk elengedni magunkat. Most már egy kicsit más, mivel ő megszületett egészségesen, nem parázunk annyira, amíg nem jött még a hányás, addig szexeltünk is, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!