Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Élsz nemi életet terhesen?

Élsz nemi életet terhesen?

Figyelt kérdés
Hány hetes vagy? Változott valamit a nemi életed a terhesség előtthöz képest?
2018. jún. 14. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mert az orvos letiltott róla; problémák miatt.
2018. jún. 14. 07:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi igen,35hkm
2018. jún. 14. 07:32
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Egy terhes nő általában jobban kívánja a szexet igy szerintem ez elképzelhetetlen
2018. jún. 14. 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első és a mostani terhességem alatt is végig, igen. 😊
2018. jún. 14. 07:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az elso ket terhessegem alatt vegig, az elejetol kb az utolso napig.

Azutan volt negy vetelesem. Semmi koze nem volt a szexnek a vetelesekhez, de volt, hogy szex utan kezdodott a verzes, gondolom az orgazmus es a mehosszehuzodas hatasara beindult, ami amugy is beindult volna.

Nah, most a 19. hetben vahyok ujra es nem szexelunk, vagyis osszesen 2 akalommal voltunk egyutt behatolassal, de az azt koveto napot vegig rettegtuk, hogy nehogy elkezdjek verezni.

Az orgazmustol is felek, marmint a mehosszehuzodastol.

Az orvos amugy nem tiltott el, de a sajat felelmeink blokkolnak az elozmenyek miatt. Ez van.

Kibirjuk, amugy jo a szexualis eletunk, nem hinnem, hogy ez a par honap tonkretesz mindent egy eletre. Ha igen, akkor mas gond is van.

2018. jún. 14. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

En orulnek ha a terhesseg megdobna a libidomat de sajnos inkabb csak lehuzza. Ettol fuggetlenul persze szexelunk.

Nem vagyok letiltva rola. Egeszseges, problemamentes terhessegnel nem is okoz gondot. Es a vegen is csak akkor inditja be a szulest ha megerett ra mar a baba

2018. jún. 14. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Szexelnék, ha nem hánynék vagy émelyegnék állandóan :D 9 hetes vagyok, sajnos nekem az eleje ilyen, ha vége ennek, fogunk szexelni, jelenleg örülök, hogy élek.

Van már egy 3 éves lányunk, amikor vele voltam terhes, akkor viszont nem ment a szex. Ugyanazért, amit már írt valaki előttem: volt korábban vetélés, egyszerűen nem tudtuk elengedni magunkat. Most már egy kicsit más, mivel ő megszületett egészségesen, nem parázunk annyira, amíg nem jött még a hányás, addig szexeltünk is, semmi gond nem volt.

2018. jún. 14. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
6. hétig nem szexeltünk, megvártuk az első orvosi vizsgálatot. A doki azt mondta, ha nem okoz vérzést, lehet nemi életet élni. Azóta szexelünk heti 2-3 alkalommal. Amúgy azt vettem észre, hogy sokkal hamarabb összejön az orgazmus és valahogy intenzívebb lett. :D 9 hetes vagyok.
2018. jún. 14. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A 25. hétig igen, de utána egyszerűen sehogy sem volt jó. Annyira összeszűkült a hüvelyem, hogy be sem tud hatolni a párom. Szegény.... ha meg mégis bemegy akkor nekem fáj. Maradnak az egyéb módszerek. :D
2018. jún. 14. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!