Milyen gyakran éltek nemi életet terhesen?
8 hetes kismama vagyok,az első időszakban vérezgettem,és az ijedtség miatt nem szeretkeztünk már vagy 3 hete.
Azt halottam az orgazmus az első idöszakban vetélést okozhat,a méh összehúzódása miatt.
Szerintetek "kínozzam" még a párom,vagy nyugodtan szeretkezhetünk?
Várjatok még pár hetet! Majd a 12. hét után,amikor az uh-is megvolt,és mindet rendben talált a doki,akkor szeretkezhettek.
Nekem volt 1 vetélésem,ezért az első trimeszterben nem csináltuk,amikor kövinek teherbe estem,azután viszont szinte napi rendszerességgel,még a kiírt időpont utáni napokban is:)
De irigyellek kedves utolsó!
Nekem az első terhesség alatt nap mint nap együtt voltunk, viszont a másodiknál vagy 3 hónapja semmi nem volt, olyan szinten nem kívánom.
Már nincs sok hátra, ez vigasztal minket.
Szia! Nekem a terhesség elején nem volt probléma és nagyon kívántam is az együttlétet, így pont annyiszor voltunk együtt, mint előtte kb. 2 naponta.
Most a 18. heti uh kiderült, hogy méhlepény elég lent van, így a doki ritkább és light-osabb házaséletet javasolt, úgyhogy szerintem most egy darabig hetente vagy kéthetente 1 lesz.
Mi elvagyunk tiltva tőle, de még csak 2 hete nem voltunk apával,mert 6 hetes vagyok, nemrég derült ki. Volt 2 vetélésem, nem kockáztatok! Viszont a férjem nem erőlteti amúgy sem, de azért lesz alkalom, h másképp törödjek kicsit vele, nekem is szükségem van erre:)
Amúgy a lényeg, h ne legyen orgazmusom, mert kiválthat görcsöket és vetélhetek.A bibi csak abból van, h ha 1-2 hónapja nem volt orgazmusom, akkor mikor reggel kelek néha spontán van,szexről álmodom és ezáltal.
Az orvossal kell sztem megbeszélned, mert mindenkinek más a terhessége, ő ismer és biztos jót is akar neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!