Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakran éltek nemi...

Milyen gyakran éltek nemi életet terhesen?

Figyelt kérdés

8 hetes kismama vagyok,az első időszakban vérezgettem,és az ijedtség miatt nem szeretkeztünk már vagy 3 hete.

Azt halottam az orgazmus az első idöszakban vetélést okozhat,a méh összehúzódása miatt.

Szerintetek "kínozzam" még a párom,vagy nyugodtan szeretkezhetünk?

2010. máj. 12. 21:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Szia! mit mondott a doki? csak mert, ha vérezgettél, akkor azt csak a doki tudja eldönteni, hogy szabad vagy sem és így van, bizony vetélést okozhat az orgazmus bizonyos esetekben, nekem például nem szabad együtt lennem a párommal, jó neked, hogy csak 3 hete nem voltatok együtt :D:D én már 2 hónapja nem és nem is lehet :(:(
2010. máj. 12. 21:21
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Várjatok még pár hetet! Majd a 12. hét után,amikor az uh-is megvolt,és mindet rendben talált a doki,akkor szeretkezhettek.

Nekem volt 1 vetélésem,ezért az első trimeszterben nem csináltuk,amikor kövinek teherbe estem,azután viszont szinte napi rendszerességgel,még a kiírt időpont utáni napokban is:)

2010. máj. 12. 21:27
 3/18 anonim ***** válasza:
Mi végig csináltuk szinte minden nap! Semmi baj nem volt belőle! Mielőtt bementem szülni előtte este is együtt voltunk!
2010. máj. 12. 21:40
 4/18 anonim ***** válasza:

De irigyellek kedves utolsó!

Nekem az első terhesség alatt nap mint nap együtt voltunk, viszont a másodiknál vagy 3 hónapja semmi nem volt, olyan szinten nem kívánom.

Már nincs sok hátra, ez vigasztal minket.

2010. máj. 12. 22:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem élek nemi életet,mert nekem az orgazmustól mindig begörcsölt a hasam.Sajnálom a páromat,mert rossz neki,hogy nem vagyunk együtt,de megérti.Most a picim mindennél fontosabb.
2010. máj. 12. 23:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajna nalunk is ez volt a helyzet. Eleinte vereztem (6.het),de ez csak UH-n latszott! A 13ik hetben voltam megint Uh.n akkor mindent rendben talaltak. Akkor mertunk csak szexelni.Hat nem volt konnyu!:-( A baratom teljesen bevan ilyedve,hogy kart okoz. Ugyhogy nalunk nem egyszeru ujra beinditani a gepezetet.Meg folyamatban van!!:-( Remelem nalatok konnyebben megoldodik!!
2010. máj. 12. 23:22
 7/18 anonim ***** válasza:
21 hetesek vagyunk.Az első 3 hónapban is voltunk együtt, csak ritkábban, mert nagyon féltettem a babát, és így nem tudtam kikapcsolni.Pedig nem véreztem, nem vagyunk eltiltva, csak valahogy nem élveztem úgy, mint azelőtt.Amikor betöltöttem a 12. hetet, onnantól kezdve kb. 2-3 naponta, inkább 2. De most hanyagolnunk kell.Most voltam a kötelező UH-on, és ott mondták, hogy a méhlepényem mellső fali, és mélyen van, tehát közel a méhszájhoz.A védőnőm azt mondta, hogy kb. a 24. hétig óvatosabban a szeretkezéssel.Ez nem tudom, mit akar, így most egyáltalán nem vagyunk együtt. Valahogy terhesen nem az igazi.Saját magamat blokkolom.Azelőtt le se jöttem a csúcsról, most meg van, hogy nincs is orgazmusom.Ha mégis van, az is jóval gyengébb.Szóval a Kámaszútrát majd szülés után gyakoroljuk, ha már lehet.
2010. máj. 13. 06:57
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a terhesség elején nem volt probléma és nagyon kívántam is az együttlétet, így pont annyiszor voltunk együtt, mint előtte kb. 2 naponta.

Most a 18. heti uh kiderült, hogy méhlepény elég lent van, így a doki ritkább és light-osabb házaséletet javasolt, úgyhogy szerintem most egy darabig hetente vagy kéthetente 1 lesz.

2010. máj. 13. 07:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én is véreztem az elején,és azóta sem voltunk együtt!Most 31 hetes vagyok,és kibírtuk!Már nem sok van hátra:))))Várjuk nagyon:)))
2010. máj. 13. 07:41
 10/18 anonim ***** válasza:

Mi elvagyunk tiltva tőle, de még csak 2 hete nem voltunk apával,mert 6 hetes vagyok, nemrég derült ki. Volt 2 vetélésem, nem kockáztatok! Viszont a férjem nem erőlteti amúgy sem, de azért lesz alkalom, h másképp törödjek kicsit vele, nekem is szükségem van erre:)

Amúgy a lényeg, h ne legyen orgazmusom, mert kiválthat görcsöket és vetélhetek.A bibi csak abból van, h ha 1-2 hónapja nem volt orgazmusom, akkor mikor reggel kelek néha spontán van,szexről álmodom és ezáltal.

Az orvossal kell sztem megbeszélned, mert mindenkinek más a terhessége, ő ismer és biztos jót is akar neked!

2010. máj. 13. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!