Ki mivel foglalja le magát terhesen?
Figyelt kérdés
Először is leszögezném, hogy veszélyes anyagok miatt jöttem el táppénzre. 9 hetes vagyok, még védőnőnél sem voltam. Unatkozom itthon. Eddig lefoglalt a munka és, hogy utána, ha hazaérek, vannak teendők a lakásban, a kertben, a két kutya körül. Most 2 óra alatt kitakarítok, esténként belocsolok nap közben meg a kutyákkal játszom. Férjem nincs itthon, készenléti rendőr - 1 hetet leszek egyedül. Home offica-ra nincs lehetőség. Olyan ötleteket várok, amivel le tudom foglalni magam az olvasáson, a tévénézésen kívül. A rajzolás nem érdekel sem a keresztrejtvényezés. Inkább a házat szépíteném vagy bármilyen más diy. Ha tudtok.
Meg persze írjátok le a választ a fenti kérdésre is :)
2018. jún. 13. 20:02
11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, kac kac kac..
2018. jún. 13. 21:53
12/12 anonim válasza:
Én angol tanfolyamra jártam. Mellette sokat sétáltam, meglátogattam mindenkit, babacccokat keresgéltem, sokat olvastam. Életem egyik legjobb, legnyugisabb időszaka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!