Strndolni terhesen?

Figyelt kérdés
Szomszédasszonyomtol hallottam,h.neki az annó volt nőgyógyásza mondta,h.mini tampon és strandolhat. Azért kérdezem meg,mert olvastam már ezt azt a neten a terhesen strandolásról és gondoltam megkérdezem erről a véleményeket.
2018. jún. 12. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Természetes vízbe lehet menni, medencékbe nem.
2018. jún. 12. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Kihagynám, ha lehet. Nem egy ismerősöm szedett össze gyulladásos nyavalyákat strandon, homokba ülve, maga sem tudja hogyan.
2018. jún. 12. 21:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kimondottan ajánlotta doki az úszást. Élővizben (aminek jó a minősége) lehet. Egy másik doki ajánlotta ezt a tamponos megoldást, de egyik sem tiltott el. Annyit mondtak, hogy kerüljem a túl hideg/ túl meleg vizet, illetve az olyan helyet, ahol " az öregek órákig áztatják magukat."
2018. jún. 12. 21:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kihagytam terhesség alatt. Nem esett nehezemre.
2018. jún. 12. 22:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A kockàzata a dolognak,hogy összeszedsz valamit,ami felszàll ,és akàr vetélést is okozhat.Ezért nem ajànljàk a strandot,uszit ilyesmit...
2018. jún. 12. 22:21
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Én csak tengervízben úsztam terhesen, azt még javasolta is a doki.
2018. jún. 12. 22:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni lehet, de nem mindegy hol. Legjobb élő vizekben tavakban ami nem túl hideg, meg nincs tele szeméttel meg mindenféle fertőzéssel.

Anno a tesóm terhesen a környéken lévő bányatóba fürdött, senki nem tudta hogy a víz fertőző akkor még, csak ugye sokan panaszkodtak hasmenéses vírusra, meg egyéb gyulladásokra leginkább nők, és a tesóm is összeszedett valami gyulladást, de szerencsére semmi komoly baja nem lett és a magzatnak sem lett baja. Akkor mondta neki a doki hogy jobb a sima medencés strand, csak ne gyógyfürdő legyen mert ott is megeshet hogy a szervezete nem viseli el igazán és baj lehet.

2018. jún. 12. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
66%
kb 5 perc setara lakunk egy totol, ill. kiepitett strandtol is, de eszembe sem jutna bemenni a vizbe terhesen. en biztosan nem kockaztatnek ezzel.
2018. jún. 12. 22:39
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Az a baj,h.én eléggé vízmániás vagyok. Én bele"pusztulok" ha nem ázhatok!! :(

Mondta szomszédom és olvastam ia,h.a termál vizek kerülendök. De egy 28 fokos viz nem okoz méhösszehúzódást mivel az sztem pont kellemes. Ha a "kék" vizbe megyek,az meg már hideg... :( jajj nem értem én.

Meg az ásványi amyagok a termál víznél?! Meg otthon sem ülünk a kádba stb.szindróma... mit csináljak a kánikulában? (Vízfüggő vagyok!)

2018. jún. 12. 23:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj Gynopatch tapaszt, és azzal bemehetsz mindenhová, ugyanis teljesen lefedi a hüvely,- és húgycső nyílást, és teljesen lehetetlen, hogy víz -és azzal együtt fertőzés- jusson be. Nézz utána, ott leírnak róla mindent.
2018. jún. 12. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!