Terhesen elmegyek szoliba dolgozni ha 12 órázni kell? 20 hetes vagyok.
Veszélyeztetett vagyok.
Azt hozzá kell tennem.
Terhesen elmehetek szoliba dolgozni, ha 12 órázni kell? 20 hetes vagyok.
Vékony (47kg)
Egy dekát se híztam még.
Alacsony is.
És mégsincs hasam.
Egy 2-3 hónapra gondoltam kb.
De nyilván titkolnám?
Megoldható?
veszélyeztetett nem véletlen vagy. miért nem ülsz otthon?
ha eddig nem melóztál, már mindegy.
amúgy szerinted nem veszik észre?
A családom is azt akarja hogy menjek el dolgozni.
Mindig kapom a bszogatást.
Gondolom mert eddig nem melóztál, így nem kapsz majd semmit szinte.
Előbb talán gondolkozni kellett volna, nem gyereket szülni.
Gratulálok nektek szép család vagytok.
Veszélyeztetett terhesen nem dolgozunk!
1. Terhesen sehova nem fognak felvenni dolgozni, ha kéne a csed, gyed, akkor már késő, teherbeesés előtt kellett volna a munkaviszony.
2. Veszélyeztetetten feküdni kell, nem 12 órákat dolgozni
3. A családod se lehet túlságosan épelméjű, ha terhesen, ráadásul veszélyeztetetten dolgozni akarnak küldeni...
Te az a kérdező vagy aki a pasijával állandóan vitázik, mert ő haverozik te meg öngyilkossággal fenyegetőzöl. Már megismerem az írásmódod.
Nem unjátok még?
Na azért azt tisztázzuk, hogy a veszélyeztett terhesség nem egyenlő az otthoni láblógatással.
Ugyanis az nem derül ki mitől vestélyeztetett. Vérzés, nyílt méhszáj, hasonló problémák miatt kell csak otthon pihengetni.
De lehet a kora miatt is az, vagy korábbi vetélés. Emiatt viszont nem kell otthon feküdni. Ezt az orvos egyénenként mérlegeli és annak megfelelően ad tanácsot.
Jajj hát "bszgatnak" hogy dolgozni kell? Háááát ezt előbb kellett volna elkezdeni.
Kérdező, 12 órákat dolgozom egy kórházban, sőt gyakran 24 órás ügyeletet is adok szintén kismamaként. Szóval amennyiben valóban nem indokolt az otthon fetrengés akkor egy szoliban 12 órát dolgozni, az a vicc kategória és a legkényelmesebb kismama meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!