Hamarosan elmegyek táppénzre,7 hónapos terhesen. Járni fog szülésig az étkezési jegy?
Szia!
Elvileg onnantól kezdve,h tartós TP-re kerülsz,nem jár semmilyen külön juttatás.(se kajajegy,se egészségpénztári hozzájárulás stb.)
Én is csak a táppénzt kapom,bár én egy multinál dolgozom.
Érdeklődd meg a személyzetiseteknél.
Boldog babavárást:-)
40 hetes km
Szia!
Elvileg, ha a munkáltató úgy dönt, akkor adhat, akár még a szülési szabadság idejére is...de mivel ez nem kötelezően adandó, csak adható juttatás, ezért tényleg attól függ, hogy az adott cégnél/munkáltatónál mi a szokás, tehát ha akarják, adják, ha nem, akkor sem szólhat az ember semmit sajnos...hacsak nincs külön belefoglalva a munkaszerződésbe ezzel kapcsolatban semmi.
Szia!
Én júliusban szülök, június végéig szabadságon leszek majd táppénzen a szülésig utána TGYÁS. Én a cafeteriában üdülésit kértem és most májusban az egészet megkapom, mivel a TGYÁS végéig (mivel ez szülési szabadság jár) a GYED alatt már fizetési nélküli szabadság van arra már semmilyen jóindulat mellett sem jár. A GYED-ig ahogy már írták a munkáltató döntése, na de nem hasraütésszerűen dönthet, hanem ezt le kellett szabályozni a cafeteria vagy a munkaügyi szabályzatban és eszerint járni el, minden munkavállalóval szemben azonos szabályok szerint.
(esélyegyenlőség)
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!