Hajnus04 kérdése:
18 hetes terhes vagyok és az elejétől táppénzen vagyok. Jár nekem étkezési jegy? A főnököm nem akar adni
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 17:57
1/7 anonim válasza:
Általában nem. Munkahelyi szabályzat függő, hogy mikor adnak, de általában legalább 1-2 napot kell dolgozni, egy hónapban, hogy járjon.
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy táppénz idejére nem jár étkezési utalvány.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem jár. Én sem kaptam.
4/7 anonim válasza:
Ha az adott hónapban nem volt bérezett napod, nem jár az utalvány.
5/7 anonim válasza:
Munkáltatótól függ. Nálunk pl tartós (30 napon túli) betegállomány után nem jár, de ismerek olyat, aki végig kapta!
6/7 anonim válasza:
A munkáltató döntése. Ugyanis az étkezési jegy nem kötelezően adandó, hanem adható juttatás.
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy jár-e de én kaptam végig a 7 hónap alatt míg táppénzen voltam.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!