Ha 10-11 hetes terhesen elmegyek kb 3 rövidke szolira akkor az árthat a babának? Soha életemben nem voltam még szoliban.
Azt pontosan nem tudom árt e, amikor én megtudtam, hogy terhes vagyok többet nem mentem.
Nem értem miért pont most akarod elkezdeni, ha eddig soha nem jártál.?
Szia
ha nem voltál még akkor most terhesen ne is menj, az aki elötte is járt, annak is csökkentett ritmusban ajánlják.
Ki lehet bírni h nem mész.Ém nagy szolis voltam de a Babóka fontosabb.
Boldog babavárást
29 hetes kismama
Nem most akatom kezdeni, csak kb 3 rövid laklalomra gondoltam, nem egy rendszeres szoliba járásra. 12. héten megyünk egy helyre ahol jó lett volna talán ha van minimális kis szinem és nem vagyok olyan hókadt mint most.
Mi lenne, ha barnító krémet használnék?
De ha árt, akkor nem érdekel.
Én a nívea önbarnítót használom, attól nem leszek foltos.
Mielőtt elkezded használni radírozd le a tested, majd minden este tusolás után testápoló helyett a nívea önbarnítóval kend le magad jó vastagon. Egy hét alatt szupre színed lesz, olcsóbb és egészségesbb mint a szoli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!