Ha 10-11 hetes terhesen elmegyek kb 3 rövidke szolira akkor az árthat a babának? Soha életemben nem voltam még szoliban.
szia szoliban dolgoztam most terhes vagyok, 3 rövidke értem 6 percen, alkalomtól tapasztalatból mondom nem lesz szined. maximum jól megégsz, mivel ha rég voltál 3 percel kell kezdened legalább 3 alkalommal és utánna lehet emelni 6-ra,de nem terhesen, terhesen kis mértékben ajánlott a szolárium ami azt jelenti hogy max havi hat perc, az meg semmi.én azért jöttem el a szolibol mert még a szoli sugarai is ártanak, volt kolléganőm el is vetélt,persze minket egésznap ért valamilyen szintem, én a barnitót is hülyeségnek tartom, mert csunyán kopnak (mindegyik) és a dokinál én szégyelném ezeket a foltokat, és mivel pigmentmodositók vannak benne az sem egészséges,egy kismami fehér bőrrel is szép,ésugyis hideg van már szinte csak az arc látszik én 1
árnyalattal sötétebb alapozót használok alkalmakkor. sok szerencsét.
Az önbarnítós testápolóktól akkor nem leszel foltos, ha előtte szépen leradírozod a bőröd, akkor gyönyörű egyenletes színed lesz, és a babának se lesz baja. Csak rögtön utána moss alaposan kezet, mert megfogja az ujjközöket.
Terhesség alatt legalább olyan fontos, hogy Te jól érezd magad a bőrödben, ezért kényeztesd magad amivel csak tudod, mert utána kevés időd lesz. Infra szaunába mehetsz nyugodtan pár percre, az is élénkíti a bőrt, és ha jól érzed magad belül, akkor sugárzol kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!