Nincs egy igaz barátom sem! Már nagyon elegem van! Jó lenne néha valaki, akivel elmegyek vásárolni, nézelődni, de nincs senki az életemben, akivel ezt megtehetném! Mit tehetnék?
Ismerkedj! Tanulsz? Dolgozol? Valahova csak eljarsz, ahol vannak emberek es tudsz baratkozni. Figyeld meg, ki az, aki hasonlo erdeklodesu, mint Te es vele legyel! Eloszor csak hivd ki pl. egy kavera, uditore, aztan ez rendszeres lesz, akkor mar jobban megismered, elhivhatod vasarolni, csavarogni... Ne add fel! Drukkolok!
Bocsi, angol billentyuzet!
Sajnos igazat kell adjak az első hozzászólónak.
Van jó haver, ismerős, igaz barát sajnos nincs.
Fogadj el barátnak egy kis állatot!
Nekem kutyám volt, nála vagy bármilyen más állatnál jobb barátot nem tudsz elképzelni!
Aztán tudsz ismerkedni a kis barátod által más gazdikkal is.
Feljelentkeztem a www.bloki.hu oldalra, a korábbi kedvenceim és a mostani végett :-) Sok aranyos más állatka is van ott, mindjárt el is kezdtünk kommunikálni egymással!
Én nem vagyok az az ismerkedős típus, de ha kutyussal találkozok utcán (no meg a gazdijával), nincs gond, hogy ne szólaljak meg a kutyuskát látva :-)))
Szívesen!
Egyébként nekem is kevés barátom van, nem is vagyok ismerkedős típus, de az állatok kapcsán más a helyzet! Az állatok megérzik, ha szeretik őket!
Állatbarátként írtam az ötletet, hogy próbálj meg egy kis kedvenc által ismerkedni. Kutyus, cicus stb. kedvenc abszolút tökéletes barát, aztán jöhetnek a gazdik :-))
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!