Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nincs egy igaz barátom sem!...

Nincs egy igaz barátom sem! Már nagyon elegem van! Jó lenne néha valaki, akivel elmegyek vásárolni, nézelődni, de nincs senki az életemben, akivel ezt megtehetném! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyébként igaza van annak aki ajánlotta a blökit társnak..,én is tudom ajánlani mert a mai világban nála odaadóbb,őszinte társ nincs nagyon a mai világban...!Ha majd beszerzel egy kutyust és elviszed sétáltatni akkor a többi kutyással is tudsz ismerkedni és van közös téma is;) 28F
2010. jan. 3. 23:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyetlenegy barátom van, akivel csak on-line tudok beszélgetni, mert messze lakik tőlem, és nagyon elfoglalt, mivel olyan neki a munkája, hogy szinte egy perc szabad ideje sincsen, de mindig szorít rá időt, hogy írjon nekem egy levelet!:-)

Persze nagyon boldog lennék, ha amikor vásárolni vagyok meg akárhova megyek velem lenne, de sajnos el kell fogadnom a tényt, hogy nem lehet!

Egyszer már majd megpróbálok vele összehozni egy találkát, de 90% hogy nem fog összejönni!

2010. júl. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!