Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet hideg vízben...

Terhesen lehet hideg vízben fürdeni?

Figyelt kérdés
nyáron ugye a meleg miatt?

2018. jún. 10. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Én nem találtam semmit neten arról, hogy ne lehetne. Én zuhanyoztam hideg vízben, addig jól tud esni, amíg tart.

De nem a legjobb meleg ellen, pár perccel utána már kiver a víz, izzadok. A langyos víz jobb.

2018. jún. 10. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem dokim azt mondta, hogy kerüljem az extrém hideg és extrém meleg vizet, de szerintem ha hideg vizzel szeretnél zuhanyozni az még belefér.
2018. jún. 10. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Én 18 hetesen tengervízben fürödtem több napon át! Az meg ugye nem valami meleg 😂😊
2018. jún. 10. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagyon hideg nem ajanlott, gorcsolest okozhat.
2018. jún. 11. 08:02
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó előtti. Tengervízben alapból tilos fürdeni. Gratulálok
2018. jún. 11. 09:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, miért lenne tiltólistán a tengervíz? Nekem két nőgyógyász is a tengert meg a Balatont ajánlotta mint legtisztább vizet. Sőt, az egyik azt mondta, ha van rá keret és minden rendben van a terhesség alatt, akkor kellő elővigyázattal gyakran járjak úszni, mert az egyik legkímélőbb sport és nagyon jót tesz az izmaimnak meg a babának.
2018. jún. 11. 09:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves 5 ös! 3.vagyok.

Jobbnak találod a hugyos strandvizet? Vagy ugye ne menjen az ember terhesen vízbe sem mert jujjj mi lesz??

41hétig problémamentes volt a terhességem.

Nevetséges. Inkább fürdök Dominikán a kristálytiszta vízben mi t nem terhesen akármelyik strandon.

Gratulálhatsz.

Agyas.

2018. jún. 11. 11:21
 8/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat vegulis nem tapasztalok problemat
2018. jún. 11. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem se ajánlotta a dokim a strandokat! Sőt meg a babauszasra használt oktató medencét se! Így nagyobbik fiammal be is fejeztük az úszást januárban... Szigetközben lakunk így mi mar jarunk a tiszta természetes vizbe. Ezt ajanlott! Több véleményt is ki kertem.
2018. jún. 11. 17:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad olvass utána AGYAS:D vetelest okozhat a sós víz
2018. jún. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!