5 hetes terhesen inkább ne takarítsam a tűzhelyet hideg zsíroldóval?
Figyelt kérdés
Nagyon koszos már.. persze kesztyűben és maszkkal valamint nyitott ablaknál.
Vagy még így se tegyem az első időszakban terhesen?
2015. márc. 3. 14:32
1/9 anonim válasza:
Én mindennap zsíroldózok, csak nyugodtan. Terhes vagy, nem beteg ;-)
2/9 anonim válasza:
Én pont karácsony előtt voltam a terhesség elején, és megcsináltam a karácsonyi nagytakarítást, amit úgy gondoltam, hogy nem kéne belélegezni, ahhoz vettem maszkot. Egyedül a Szavó-t és a penészirtást nem vállaltam be, de azt megcsinálta a férjem.
Nem akarlak rábeszélni, de szerintem ennyiből nem lehet baj, figyelj, hogy ne lélegezd be, szellőztess, viselj maszkot.
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan. Azt mondják a munka nem öl meg senkit. Bár , te minek kockáztass.
5/9 anonim válasza:
Én egyáltalán nem használok, a páromnak is megtiltottam. Egyikünk se terhes.
6/9 anonim válasza:
Én nem használnék hideg zsíroldót. Nagyon erős vegyszer, belélegezve is.
7/9 anonim válasza:
Én sem használok zsíroldót!Van szakács a családba Ő azt javasolta,hogy öntsek a tűzhelyre 2 pohár vagy amennyi ellepi forró vizet,várj egy fél órát órát és szivaccsal ittasd fel.Én így csinálom és tökéletes a tűzhelyem :)
8/9 anonim válasza:
Én minden főzés után letakarítom a tűzhelyet, ez a kosz lejön enyhe mosogatószeres szivaccsal, így nem kell zsíroldó sem.
9/9 anonim válasza:
Szavóztam 4-5 hetesen, szavó számomra az egyetlen olyan dolog, ami elviselhetetlenebb a hideg zsíroldónál. Kellemetlen de nem veszélyes főleg nyitott ablak mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!