Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet enni tárkonyt?...

Terhesen lehet enni tárkonyt? Fűszerként használva?

Figyelt kérdés
Tárkonyos ragulevest csináltam ma elég sok tárkonyt tettem bele,de utána olvastam valahol azt írják hogy mennyire jó terhesség alatt valahol meg ellenzik!?így most nem tudom hogy melyik.az igaz!?
2018. jún. 7. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Na a fűszereken én is paráztam és azt mondta nekem a dietetikus, hogy bármilyen fűszert lehet enni terhesen, mert nagy mennyiséget úgysem tudsz belőle enni, az már nem lenne finom.
2018. jún. 7. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Épp a napokban írtam le egy másik kérdéshez, hogy épp csak a palackozott vízre nincs még ráírva, hogy terheseknek nem ajánlott...

Lassan már levegőt se vehetnek a kismamák.

Ha valóban lenne olyan ami igazán káros lehet, arról az orvosod tájékoztatna.

Nem is vagyok hajlandó olvasgatni ilyenekről. Te se tedd mert belezavarodsz.

Én meg eszem amit megkívánok. Nyilván oda figyelek, hogy gyümölcsöt, zöldséget alaposan megmosom. Ami köztudottan egészség károsító azt azért kerülöm. De ha megkívánok egy sportszeletet, akkor meg fogom enni hiába van benne cukor stb.

2018. jún. 7. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
21%
Na a fűszereken én is paráztam és azt mondta nekem a dietetikus, hogy bármilyen fűszert lehet enni terhesen, mert nagy mennyiséget úgysem tudsz belőle enni, az már nem lenne finom.
2018. jún. 7. 18:10
 4/4 ede1219 ***** válasza:
100%
Miért ne ehetnél?!
2018. jún. 7. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!