Tömör gél, vagy pumpálható kerekű babakocsi? Mindkettő dupla rugózású, állítható lengéscsillapítós hátsó kerekű. Elég rossz utakon is lesz használva (földút, kavicsozott út, régi járda)
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 19:21
1/10 anonim válasza:
Nekünk felfújható kerekű van, második éve használjuk, eddig nem volt vele semmi gond. Nálunk is borzasztó állapotban vannak az utak.
2/10 anonim válasza:
Nekünk is fújtatható kerekű van, szerintem sokkal jobb.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mi is a pumpálható felé hajlunk, csak annyira dicsérték a tömör gélt (jó útfekvésű, defekt mentes..), ezért elbizonytalanodtunk.
2017. júl. 17. 07:30
4/10 anonim válasza:
Akinek nem volt defektje az felfújhatót fog mondani, akinek volt, az meg tömört. Nyilván egy fajtán belül is van minőség különbség, nekem pl. van ismerősöm, aki ugyanezen a lakótelepen 1 hónap alatt kétszer kapott defektet én meg egyszer se. Vagy szerencse kérdése is lehet, nem tudom.
5/10 anonim válasza:
Ne hagyd magad rábeszélni a tömör kerékre.
Ha ki is lyukadna, akkor is tudod használni, nem maradsz babakocsi nélkül. A defektet pedig javítod 200ft-ért.
6/10 anonim válasza:
De a tömör kerékkel miért maradna babakocsi nélkül? Elve ki se lyukad...
7/10 anonim válasza:
Mi is nézegettünk már babakocsikat, a férjem gumis, a tömör kerékre esküszik, hogy az a legjobb. :D Felfújható kerekűt nem is nézünk. Csak gondoltam hátha jól jön egy "szakvélemény". :D
8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! A férjednek milyen érvei vannak a felfújható kerék ellen?
2017. júl. 26. 11:35
9/10 anonim válasza:
Délután/Estefele megkérdezem ha hazaértem/hazaért a munkából és megírom ide! :)
10/10 anonim válasza:
Megkérdeztem a férjem: a felfújható kereket ha úgy van, akár még egy erősebb, szárazabb fűszàl is kilyukaszthatja, a tömlőt javítani nem lehet, a minősége miatt, mert általában kínai, ezért ha baj van vele minden esetben cserélni kell. A szerelése is nehéz. Ezért ha rosszabb utakon is használnád, mint ahogy a kérdésben írtad, semmiképp nem ajánlja.
A tömör kerék ezzel szemben sokkal megbízhatóbb, szerinte az nem romlik el, max elkopik, de ahhoz nagyon agyon kellene használni, ami babakocsi esetében nem esélyes.
Remèlem kielégítô választ adott, ha van még kérdésed nyugodtan írj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!