Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ovu tesztet használva kinek...

Ovu tesztet használva kinek mennyi idő után sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Csak a pozi napokon voltatok együtt vagy az azt köv. első negatív napon is? A napi vagy kétnapi szeretkezés hozta meg a sikert?
2010. ápr. 23. 22:11
 1/10 anonim válasza:
Én két hete vasárnapra számoltam az első ovu teszt használatát az útmutató szerint. Viszont 2 hónapja hagytam abba a fogigátlót, így 1 hó volt a ciklus hosszának meghatározására. Valahogy úgy éreztem én szombaton este megcsinálom a tesztet. Pozitív lett. Másnap már fel is ment a hőm, tehát már volt tüszőrepedés. Örülök, hogy előbb megcsináltam. A pozitív teszt napján és az utána való nap is együtt voltam a párommal. Tegnap előtt (csütörtök) este!!! már pozitívat teszteltem és jönnek a tünetek is, pedig még csak ma kellene megjönnie. :) Szerintem a hőmérőzés és az ovuteszt együtt hasznos lehet. Mi hol naponta hol kétnaponta voltunk együtt a párommal és bejött.
2010. ápr. 24. 07:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Első hónapban sikerült.

Minden nap együtt voltunk: negatív napon, pozitív napon, másnapi negatív napon is.

2010. ápr. 24. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem két hónap után jött össze az ovu tesztel, 5 évet vártunk rá. Az első hónapban kétnaponta együtt voltunk, amikor pozi lett a teszt, akkor minden áldott nap. Sajna akkor nem sikerült, pedig nagyon bíztam benne. Aztán márciusban csak egyszer tudtunk együtt lenni, ráadásul rá két napra lett pozi az ovutesztem, teljesen reménytelennek tünt a március hónap. De mensi előtt 4nappal jött egy belső hang, hogy csináljak egy tesztet. Nagyon halványan, de pozitív lett, majd a 13dpo-n full pozi lett a 25-ös tesztem. Szal nekünk az jött be, hogy a tüszőrepedés előtt 2-3nappal. Sok sikert nektek is!
2010. ápr. 24. 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
3. hónapban.Egyszer voltunk együtt,a pozi napon.Előtte teszt nélkül egy évig próbálkoztunk.
2010. ápr. 24. 18:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek és köszi a válaszokat!
2010. ápr. 24. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak a pozitív napon voltunk együtt. Abban a hónapban se előtte, se utána.

Sikerült a baba az első ovutezstes hónapban. Előtte 4 hónapja próbálkoztunk eredménytelenül.

35 hetes km

2010. ápr. 25. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a 6. ovutesztes hónapban sikerült. pozitív napon, és utána 2 napig voltunk többet együtt. érdemes kitartóan próbálkozni:-) drukkolok nektek!!
2010. ápr. 25. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk 6 hónap hiába valóság után, ebben a hónapban sikerült ovutesztel a babánk. Első hónap volt, h. használtam! :) Én csak ajánlani tudom. Ja, és a vaterán rendeltem olcsón!!!
2010. ápr. 26. 09:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok :) és köszi a hasznos infókat! Minden jót és boldog babavárást nektek!
2010. ápr. 26. 09:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Második hónapban. Peteérés előtti napon, aznap, majd az azutáni két napon.
2010. ápr. 26. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!