Strndolni terhesen?

Figyelt kérdés
Szomszédasszonyomtol hallottam,h.neki az annó volt nőgyógyásza mondta,h.mini tampon és strandolhat. Azért kérdezem meg,mert olvastam már ezt azt a neten a terhesen strandolásról és gondoltam megkérdezem erről a véleményeket.
2018. jún. 12. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a doki a természetes vizeket ajánlotta, a medencés helyeket nem. Inkább kerüljem.

Balatonban már fürödtem pár hete és nyáron is fogok. Illetve a Tisza tóhoz megyünk még.

24hkm

2018. jún. 13. 01:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én dokim azt mondta, lehet, utána pedig tegyek fel kis időre minitampont sima natúr kefirbe áztatva (nem vicc), mert annak olyan flórája van ami baktériumölő. (egyik budapesti kórház vezető főorvosa). Aztán utábaolvastam és igen, másoknak is ajánlották.
2018. jún. 13. 06:47
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Minden gond nélkül végigúsztam az első terhességemet. Hetente jártam uszodába.A második terhesség alatt a naggyal strandoltam. Felénk amúgy nem csinálnak ebből ügyet. Várandósan is strandolnak, úsznak a nők. Meg olyan extrèm sportra vállalkoznak, hogy terhesen egyedül viszik a 2-3 gyereket strandra. Mit lehet tenni? Az apukák dolgoznak, 40 fokban mégsem lehet a lakásban aszalódni.
2018. jún. 13. 06:53
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Természetes vízben minden gond nélkül, de csak ha teljesen zárt a méhszáj.

terhesen tampont biztos nem dugnék fel.

2018. jún. 13. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem az orvos tiltott a strandtól, a természetes vizeket viszont egyenesen ajánlotta (én tengernél voltam terhesen, más élővízben nem). Viszont azt is mondta, hogy mivel én hajlamos voltam mindent elkapni akkoriban, ezért sem szabad veszélyeztetni magunkat.
2018. jún. 13. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Az orvosom azt mondta, hogyha nagyon muszáj természetes vízbe menjek, de szerinte nem éri meg kockáztatni. Ő amúgy mindenben elég óvatos. Nővérem is kismama, Németországban él. Jönnek nyáron haza a Balatonhoz és kérdezte az orvosát ott kinn, hogy fürdödhet-e. Azt mondta, hogy nem érti a kérdést, természetesen fürödhet bármilyen vízben. Úgyhogy megoszlanak a vélemények:).
2018. jún. 14. 06:41
 17/17 A kérdező kommentje:
Olvastam a neten. Tényleg nagyon sokan ajánlják a joghurtos tampont. Gondolom minit kell használni. Annyit kérdeznék még,h.ha valaki használta,az mennyi ideig tartotta bent? Elég strandolás után vagy közben is lehet? Kicsit furi dolog,de egy kis reménysugár. :)
2018. jún. 18. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!