Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok. Nagyon...

7 hetes terhes vagyok. Nagyon szorulásom van. Valamennyire erőlködtem a wc-n és utánna vettem észre, hogy alig észrevehetően barnás a folyásom. Baj lehet?

Figyelt kérdés
a jövő héten szerdán lenne a napja a mensi időnek.nem értem az egészet most,mert eddig nem volt semmi barna.hasam nem fáj...nagyon aggódok,köszi a válaszokat!
2007. nov. 30. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvetélnél azt éreznéd.Állítólag baromira görcsöl az ember,és nagyon vérzik.

Lehet annak a pici barnasának az oka egy kicsi seb.Nekem is volt ilyen,nem pont terhesség alatt,h a hüvelybemenetnél nagyon kicsi hámsebem volt,ami néha vérzett egy picit,de tényleg kicsit.

Szorulással meg kezdj valamit!Ha magzatvédőt szedsz,akkor azzal csinálj valamit,mert sokan panaszkodnak,h szorulásuk van az Elevittől.Vagy egyél több rostot,gyümi zöldség.

2007. nov. 30. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a barna folyás normális, bármikor előfordulhat, semmi köze a menzeszhez és nem jelent semmi rosszat. A szorulást próbáld meg kezelni. Csak akkor lenne gond, ha friss vérzét tapasztalsz, de miért történne ilyesmi? Szorulástól nem lesz... Vigyázz magatokra!
2007. nov. 30. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
azért én orvoshoz mennék, nekem is volt 7 hetesen és kaptam rá gyógyszert. lehet sok oka, érdemes ellenőriztezni, nekem azt mondta az orvos,h lehet jelentéktelen, de jelentős ok is.
2007. nov. 30. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz mindenképpen, de ne aggódj. Lehet, hogy az erőlködéstől megpattant egy erecske és az kisebb vérzést okozott. Nekem szorulásra bevált az aktívia rosttal van 2-3 féle. Pedig alapból nem szeretem a danone cuccokat, de végső elkeseredésemben kipróbáltam, mert egy egy szorulásnál eléggé görcsöltem és féltettem a babát. Napi 1-2 joghurt megoldotta eddig a bajomat.
2007. nov. 30. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia én is 7 hetes vagyok most és képzeld nekem az jött be ha minden nap eszek gyümölcsöt,rendszerint mandarint meg narancsot általában délután és este.Jól is esik és másnap azzal indul a napom,hogy megkönnyebbülök.Mikor kihagytam egy pár napig,szenvedtem én is fel voltam fújódva és 3napig nem ment,de erre most rájöttem és már figyelek rá.szerintem próbáld ki mert a rostanyag könnyíti a székletet.A bolti joghurtokkal meg ilyesmikkel azért vigyázz mert azok nem túl természetesek,inkább igyál kaukázusi kefírt akkor.A barna folyás állítólag természetes de csak ha kis mennyiségben fordul elő,ha huzamosabb ideig,akkor nézes meg magadat.Gratula kicsihez:)
2007. dec. 1. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!