Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan hogy 9hetes...

Létezik olyan hogy 9hetes terhesen érezni valamennyire a baba mozgását?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 10:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem első babásként kizárt

2. babánál is nagyon nagyon korai hiszen még csak két centis ekkor az embrio a méhfal is vastag biztosan nem..

2010. szept. 8. 10:05
 2/18 A kérdező kommentje:
harmadik baba lesz.
2010. szept. 8. 10:06
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen, 3.babát már érezhetsz! Én is nagyon hamar éreztem a 3. és a 4. babámat. Ilyenkor az ember már tudja, mit "kell" éreznie, mire "kell" figyelni, sokkal hamarabb tudja azonosítani a jeleket. Gratulálok a picikéhez!!!!
2010. szept. 8. 10:09
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és a gratulciót is.
2010. szept. 8. 10:11
 5/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem. azt elhiszem, hogy tudja mit kell érezni, de fizikailag képtelenség. (túl pici még, ugyanakkor csak kis erővel tud mozogni, ott van még a méhlepény, hasfal) valami mást érezhettél. de ez csak az én véleményem, nyugodtan cáfolhatja bárki. bizonyítani én se tudom, csak nem tartom valószínűnek
2010. szept. 8. 10:13
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem.

Abbol indulok ki, hogy a 2. babamat nagyon koran, 13 hetesen kezdtem erezni. (Korabban ez is hihetetlen lett volna, de nalam 5 honap volt a ket terhesseg kozott, igy meg nagyon friss volt az elmeny, a legaprobb motoszkalasnal bevillant, hogy ez mar a baba.)

De meg 13 hetesen is annyira aprocska, finom pici motoszka volt, hogy azon is csodalkoztam, hogy eszrevettem. Ezt is altalaban csak estenkent ereztem, amikor vegre vizszintesbe kerultem. Napkozben, mozgas kozben semmit.

Szoval en ebbol kiindulva nem hinnem, hogy a 9 hetes magzatmozgast erezni lehet.

2010. szept. 8. 10:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem második terhességem és iker, és én is érzem a 9.héttől fogva..nem hallucinálok, megnéztük az uh-n is és láttam ahogy rúg és éreztem is egyszerre. Azóta biztos vagyok benne. Szerintem ez alkati kérdés. Van aki azt sem érzi ha peteérése van, én azt is tudtam mindig, bármennyire hihetetlen.
2010. szept. 8. 12:49
 8/18 anonim ***** válasza:
peteérés nem hihetetlen, azt tényleg sokan érzik.
2010. szept. 8. 12:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem létezik.
2010. szept. 10. 14:51
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem hiába nem első baba, kb kizárt a baba mérete, súlya miatt. Gondolj bele, egy vízzel teli kis lufi (pl. vízibomba), alakuló méhlepény, és a vízben egy picuri baba:

"Mostantól magzatnak nevezzük a kicsikét, aki eddig csak kicsiny embrió volt. Ülőmagassága 14-17 mm, teljes testhossza 23-26 mm, súlya pedig már 1 gramm körüli."

(Picibaba.hu)

2010. szept. 10. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!