Létezik olyan hogy 9hetes terhesen érezni valamennyire a baba mozgását?
Nem hiszem első babásként kizárt
2. babánál is nagyon nagyon korai hiszen még csak két centis ekkor az embrio a méhfal is vastag biztosan nem..
Szerintem sem.
Abbol indulok ki, hogy a 2. babamat nagyon koran, 13 hetesen kezdtem erezni. (Korabban ez is hihetetlen lett volna, de nalam 5 honap volt a ket terhesseg kozott, igy meg nagyon friss volt az elmeny, a legaprobb motoszkalasnal bevillant, hogy ez mar a baba.)
De meg 13 hetesen is annyira aprocska, finom pici motoszka volt, hogy azon is csodalkoztam, hogy eszrevettem. Ezt is altalaban csak estenkent ereztem, amikor vegre vizszintesbe kerultem. Napkozben, mozgas kozben semmit.
Szoval en ebbol kiindulva nem hinnem, hogy a 9 hetes magzatmozgast erezni lehet.
Szerintem hiába nem első baba, kb kizárt a baba mérete, súlya miatt. Gondolj bele, egy vízzel teli kis lufi (pl. vízibomba), alakuló méhlepény, és a vízben egy picuri baba:
"Mostantól magzatnak nevezzük a kicsikét, aki eddig csak kicsiny embrió volt. Ülőmagassága 14-17 mm, teljes testhossza 23-26 mm, súlya pedig már 1 gramm körüli."
(Picibaba.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!