Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik olyan hogy 9hetes...

Létezik olyan hogy 9hetes terhesen érezni valamennyire a baba mozgását?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 10:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Simán létezik!Én az elsőt kb 15 hetesen éreztem először(bár akkor még nem tudtam hogy Ő az,azt hittem a beleim mozognak:))A másodikat is kb 13-14 hetesen.A harmadikat már 11 hetesen éreztem.Most várom a negyediket,most vagyok 11 hetes és kb másfél hete éreztem először hogy matat.:)
2010. szept. 10. 18:52
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 10. 19:56
 13/18 anonim ***** válasza:

én éreztem az első babámat, akkor is, amikor nem is tudtam mit kell éreznem.

Igaz én az együttlétünk után is azonnal éreztem, hogy sikerült. Pedig első probálkozás volt.

Aztán ellmúlt ez az érzés és utána már a nem tudom hányadik héten éreztem újra. De nekem is mindenki ezt mondta, hülyeség nem érezhetem, pedig határozottan állítom a mai napig, hogy éreztem.

A másodiknál már nem, sem a tehsséget sem a magzatmozgást. talán akkor már annyira nem volt érdekes és annyira fontos sem.

2010. szept. 10. 22:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem. Még többedik babánál sem.
2010. szept. 11. 08:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. szept. 11. 09:12
 16/18 anonim ***** válasza:

kizárt, egy 1-2 grammos kis bogyót? Ugyan, ne vicceljetek.

A többedik terhesek is inkább a beleket érzik, csak mivel nagyon hasonló a babamozgáshoz, annak tulajdonítják az érzést, de ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan?

Tudjátok, mennyi 1-2 gramm? Vagy akár 10 gramm?

2010. szept. 11. 10:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem!
2010. szept. 11. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Lányok! 2. vagyok. Higgyétek el, hogy igenis lehet érezi... Én még nem is tudtam, hogy egyáltalán valaki van odabent (gyógyszerszedés közben lettem terhes, az első 2 hónapban meg is jött, tehát nem is gyanakodtam...), mégis éreztem, mikor először megmozdult a kislányom... a 9. hétben voltam... Hiába olyan pici, ha épp a burok közelébe kerül, ahhoz hozzáér, azt egy többedik babáját váró nő megérezheti :)))
2010. szept. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!