Mostanában görcsölget a hasam (25. hét), de egy hét múlva mennénk a Balatonra. Nézessem meg a dokival, hogy esetleg kinyílt-e a méhszáj valamennyire?
Vagy ne tartsam fel ilyesmikkel? Ha nem időpontra megyek, az asszisztensek úgy néznek rám mint a véres rongyra, pedig én csak aggódom. Az elején azt mondták, nyugodtan úszhatok, sőt, ajánlották is, de párszor begörcsöltem az elmúlt napokban (elég sokat dolgozom) és nem tudom, ez változtathat-e a méhszáj állapotán, és a külsőén vagy a belsőén - azért nem szívesen szednék össze valami fertőzést.
Viszont ha már úszkálok, azt szeretném nyugodtan tenni:)
KIT ÉRDEKEL MIT GONDOLNAK AZ ASSZISZTENSEK
a magad és a babóca érdekében nyugodtan nézesd meg magad
így minden bűntudat nélkül uszikálhatsz :)
boldog babavárást
Mindenképp nézesd meg magad, mert ha kinyílt, akkor összeszedhetsz vmi jó kis fertőzést, oszt az nem lenne most jó! :-D
A nehéz, és sok munkától, IGEN, kinyílhat a méhszáj, szóval ha megoldható kicsit fogd vissza magad. A munkahelyről nem rakhatnak ki, viszont ha terhes vagy, és nem bírod, kötelességük ezt figyelembe venni, és könnyebb munkát adni!!!
Persze tudom, hogy ez kellemetlen a melóhelyen, de a baba miatt muszáj a sarkadra állni.
ja, bocsi, ez végül kicsit offra sikeredett...:-)))
Minden jót, és kellemes nyaralást!
38 h.km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!