Valaki tapasztal hasonlót? 33 hetes vagyok és a fiam elég sokat mozog a méhszáj környékén. Rettentő kellemetlen.
Figyelt kérdés
Nem nyílhat ki a méhszáj?Nem lehet ebből baj?Mintha ki akarna jönni onnan lentről.De ez lehetetlen ugye?Kicsit félek ettől.2011. nov. 12. 11:39
1/2 anonim válasza:
Ez normális ha be van már fordulva akkor ha mozgatja a buksiját feszül a méhszájad is nekem a 34.ik héttől nyilall a hüvelyembe és nyitva is vagyok, azóta2111-es a méhszájam, és érzem hogy feszitgeti de még nem érzem hogy szülni fogok pedig már 38+5hetes vagyok.Ha mész orvoshoz szólj neki nézze meg a méhszájad és ha nyitva lennél majd ír fel magnéziumot.
2/2 anonim válasza:
Én a 30. héttől érzem hogy nyomja magát a méhszájamhoz.
Most pedig már sokszor olyan érzés mintha belevágnának egy kést :S..Iszonyatos.Nekem 3 hete csak a külső méhszájam volt nyitva 1 ujjnyira.Csütörtökön kiderül most más-e a helyzet!:)
36+6 hkm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!