9 hetes vagyok. Megfaztam. Sokat pihenek, teazok. Megmertem a lazam es 37.6 volt. Vettem be egy paracetamolt. Attol lemegy majd? Ha feljebb menne mit tudnek meg tenni? Lehet baja a babanak? Vagy csak a magas laztol?
hasonlo gondokkal kuzdok lassan hetek ota, csak en 22 hetes vagyok.
egy algopirint be lehet venni a nodokim mondta, ha baj van, nyugi, nem lesz baja a babanak, amig nem vagy lazas (bar az enyem mar hall, lehet nem tul jo neki hallani az allando kohogesem :S)
gaz, hogy sokmindent nem szedhetunk, pl orvosi pemetefu cukorkat sem, es negrobol is csak bizonyos tipust
a narancsos mebucaint ehetjuk, az neha jo, de ami nekem igazan segitett, az a landzsas szirup (innen javasolta valaki, ezuton is koszi neki!)
Ha feljebb megy Rubophent vagy Panadolt bevehetsz.
Inkább vegyél be egy gyógyszert, mint hogy magas lázad legyen!
Nagyon magas láztól lehet baja a kicsinek, ekkorától nem.
Ha feljebb megy, a fentieken kívül még borogathatod magad, vagy hívd fel a házidokidat, hogy mit csinálj! És pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!