Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes vagyok. Megfaztam....

9 hetes vagyok. Megfaztam. Sokat pihenek, teazok. Megmertem a lazam es 37.6 volt. Vettem be egy paracetamolt. Attol lemegy majd? Ha feljebb menne mit tudnek meg tenni? Lehet baja a babanak? Vagy csak a magas laztol?

Figyelt kérdés
A gyogyszertaros azt mondta a paracetamol nem art a babanak.Csak 1 db-ot vettem be ami 500mg-os.
2008. okt. 30. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:

hasonlo gondokkal kuzdok lassan hetek ota, csak en 22 hetes vagyok.

egy algopirint be lehet venni a nodokim mondta, ha baj van, nyugi, nem lesz baja a babanak, amig nem vagy lazas (bar az enyem mar hall, lehet nem tul jo neki hallani az allando kohogesem :S)

gaz, hogy sokmindent nem szedhetunk, pl orvosi pemetefu cukorkat sem, es negrobol is csak bizonyos tipust

a narancsos mebucaint ehetjuk, az neha jo, de ami nekem igazan segitett, az a landzsas szirup (innen javasolta valaki, ezuton is koszi neki!)

2008. okt. 30. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha feljebb megy Rubophent vagy Panadolt bevehetsz.

Inkább vegyél be egy gyógyszert, mint hogy magas lázad legyen!

2008. okt. 30. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon magas láztól lehet baja a kicsinek, ekkorától nem.

Ha feljebb megy, a fentieken kívül még borogathatod magad, vagy hívd fel a házidokidat, hogy mit csinálj! És pihenj sokat!

2008. okt. 31. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!