Terhesen èrintkezhetek olyan kutyàval ami egyeltalàn nem kapott oltàst?
8 hetes terhes vagyok
Van egy baràtnőm akinek van egy 6 hònapos kutyàja de orvos mèg nem làtta!! Azt hiszem meg fogom szakìtani vele a kapcsolatot , panelba èlnek, szerintem ez amùgy is igènytelensèg, na mindegy... azt hiszem terhesen ìgy nem èrintkezhetek ezzel a kutyàval..igazam van?
Bocs, de ezek alapján semmi köze a kérdésednek a kialakult helyzethez.
Ha neked nem ad -vagy épp elvesz- már ez a 'barátság', akkor nem kell menned hozzájuk. De nehogy már szegény kutya vigye el ezt a 'balhét'! Ő tehet erről a legkevésbé!
Tudom, csak idegesìtő a kutya is, nincs megnevelve, nem tudja kezelni, àllandòan ugràl a hasamra, abbòl hogy nem szabad nem èrt!!!!
Konkrètan volt olyan hogy reggeli meglepi a kutya szò szerint az asztal tetejère szart!!! Ha valaki nem tud egy kutyàt nevelni , ne tartson!!! Sètàlni nem lehet elvinni, mert àllandòan hùz, szaladna szegèny mert keveset mozog! Egy szakadt rövid pòràzon sètàltatja,,, ami egyszer màr elszakadt, a baràtja megkötötte, azòta sem vettek màsikat!!! Nem èrtem az egèszet ,,,, a baràtom màr jelenteni akarta őket, de nem engedtem, Nèmetorszàgba èlünk ès nagyon megütnè a bokàjàt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!