29. hétnél tartok, de nem nőtt semmit sem a mellem, és előtej sem volt még. És egyeltalán nem is érzékenyek a melleim. Nem fura ez? Kezdek izgulni miatta!
Nekem terhesség alatt 1 méretet nőtt a mellem és sosem volt a 40 hét alatt előtejem. Nem is kötelező lennie, csak van, akinél ez előfordul.
Szülés után pedig szintén egy mérettel nőtt a mellem és tejem is volt rendesen.
Ha a tej miatt izgulsz, akkor ne tedd.
Mert:
nekem mindket terhesseg alatt nott a mellem, elotejem is volt, az elso terhessegnel kb 25. hettol, a masodiknal meg mar a 15. hettol.
Az elso babaval egyaltalan nem volt tejem, be sem indult, a masodikkal pedig 3-4 hetig volt, de egesz nap kb 50-100 ml, azaz szinte semmi.
Szoval a mellnovekedessel es az elotejjel csak annyit ertem el, hogy az eredetileg kicsi, de formas mellem igy is alakjat vesztette (mert terhesseg utan kb egybol lecsokkent a merete, a bor viszont nem huzodott vissza teljesen), viszont volt ket tapszeres gyermekem.
Siman lehet, hogy nalad forditva lesz.
Nekem meg is nőtt előtejem is van viszont a barátnőmnek sem nőtt szinte semmit és neki sincs előteje!
szerintem az szervezet függő!vagy hormon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!