Nem látszik a babám az ultrahangon egyeltalán. A doki szerint 6 hetes terhes vagyok. Dec 28án csináltam tesztet ami terhes vagyok. Kezdjek megijedni?
Szia! Ezt én is írhattam volna! Nekem november 23-án volt az utsó mensim, én is dec. 28-án teszteltem pozitívat és ma voltam dokinál. Nekem azt mondta, kb. 5 hetes vagyok (pedig 6+2 lennék), menjek vissza 10 nap múlva, aztán akkor meglátjuk. Hogy az ő szavaival éljek: "... tetszik tudni, ebből még bármi lehet...".
Nekem júniusban volt már egy elhalt terhességem, amit iszonyú nehezen hevertem ki, mert nem is gondoltam , hogy vmi baj lehet! Most még nem pánikolok, de hogy őszinte legyek túl sok reményt nem fűzök hozzá, pedig nagyon szeretnénk babát!
Ne ijedj még meg! Inkább legyél pozitív! Én mondogatom neki, hogy igenis dobogtassa meg a pici szívét 10 nap múlva, mert nagyon szeretnénk ŐT!!!
Amúgy mit mondott konkrétan, mikor kell visszamenni? Petezsák formája?? Szorítok Neked (meg magamnak is!)!!!
szia. Én is ugyanígy jártam. Nem látszódott a kicsike.
És a doki ugyanezt mondta, hgoy ebből még bármi lehet. Sajnos nekem is felszívódott az 5 hetes terhességem.
Ne stresszel és fő a pozitív gondolkodás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!