Terhesen èrintkezhetek olyan kutyàval ami egyeltalàn nem kapott oltàst?
8 hetes terhes vagyok
Van egy baràtnőm akinek van egy 6 hònapos kutyàja de orvos mèg nem làtta!! Azt hiszem meg fogom szakìtani vele a kapcsolatot , panelba èlnek, szerintem ez amùgy is igènytelensèg, na mindegy... azt hiszem terhesen ìgy nem èrintkezhetek ezzel a kutyàval..igazam van?
Kutya tenyésztő vagyok.
Igaz a nagy kutyaim be vannal oltva.
De a picik nincsenek. Mégis érintkezek velük.
Semmi problémám nincs.
Nem tudom mi problémád lenne!?
Van egy baratnőm 22 hetes koráig kutyákat mentett.
Azok se voltal beoltva.
Semmi baja nem volt.
Hàt ha kutyatenyèsztő vagy, akkor biztosan hallottàl màr a galandfèregről ami mellesleg nem csak terhesekre veszèlyes!!!!!!!!!
Nem tudom beteg e a kutya , de a baràtnőm napròl napra fogy, ès kèt hètig hànyt a baràtjàval együtt..honnan tudhatnàm , hogy nem e a kutyàtòl kapott el szèp kis fèrgeket??? Hàt kösz!!! Èn inkàbb biztosra megyek, nem talgatok..szerinted milyen következmènye lenne a terhessègemnek ha belèmköltözne egy szèp mèretes kukac????
Igazából mi volt a kérdés? Hiszen láthatóan te már eldöntötted. És egy szakember tárgyilagos válasza is kevés volt.
A székletébe, ételébe nem eszel bele, simogatás után meg kézmosás. És ennyi. Nem leprás, csak oltatlan.
Ha férges akkor féreghajtó kell neki.
Viszont csak a tergességed miatt kezdtél el aggodni a férgesség miatt?
Az terhesség nélkül is kellemetlen.
A kutyust sajnálom.
Szólj vmi állatvédő egységnek!
Ha te eldöntötted, hogy megszakítod vele a kapcsolatot vele, akkor miért kérdezed?
Mellesleg gondolom, hogy az elmúlt 8 hétben is találkoztál vele és azelőtt is. Nem lett bajod gondolom.
Megértelek, hogy vigyázni akarsz a picikédre, de kicsit túlzónak tartom, hogy egy barátságot csak úgy megszakítsunk, mert terhesek vagyunk.😮
Igazából mi volt a kérdés? Hiszen láthatóan te már eldöntötted. És egy szakember tárgyilagos válasza is kevés volt.
A székletébe, ételébe nem eszel bele, simogatás után meg kézmosás. És ennyi. Nem leprás, csak oltatlan.
Kedves Kérdező!
Szerintem nem csak az a bajod,hogy oltatlan a kutya, hanem,hogy lakásban van.
De kb a következő párbeszéd elég lenne,HA tényleg barátok vagytok:
-Szia Kati, aranyos a kutyusod, vitted már oltani,féregteleníteni?
-Nem még.
-Szólj majd akkor ha beoltottátok, féregtelenítettétek,mert(aggódom értetek is,hogy elkaptok valamit),tudod kismama vagyok, és féltem a magzatom.Tudom hogy jó barátnőm vagy és ezt megérted, hogy addig nem megyek hozzátok.
-Nem biztos hogy beoltatjuk,de gondolkozunk.
-Oké semmi baj, de akkor én nem megyek hozzátok, máshol találkozhatunk kutya nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!