Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mivel kente a hasát terhess...

Ki mivel kente a hasát terhesség alatt, ami segített is, hogy túlságosan ne repedjen a bőre?

Figyelt kérdés

2018. máj. 18. 06:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Semmit. Nem repedt szét.

Pedig tiniként lett pár striám a combomon, mellemen, csípőmön. De terhesség alatt egy új sem keletkezett.

2018. máj. 18. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Weleda ilyen celra kitalalt olajaval rendszeresen a 31. hettol estenkent minden nap. A 39. het vegen lett 2 nap alatt 3 striam, elotte semmi (majd ra 2 napra megszuletett a gyerek). Azt erdemes tudni, hogy olyan folsot vegyel fel utana, amit nem sajnalsz, par pizsamam es polom budos lett a rendszeres olajozastol.
2018. máj. 18. 10:14
 13/17 anonim ***** válasza:
68%
Azt olvastam, fiatalabbként nagyobb esély van, hogy reped, idősebbként már inkább nyúlik a bőr alatti kötőszövet.
2018. máj. 18. 10:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sima jó minőségű olivaolajjal kentem. Reggel-este. Egy csíkom sincs :)
2018. máj. 18. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan nem voltam még kismama, de a Bio Oilról jókat hallottam. [link]
2018. máj. 18. 14:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Én bioboltban vettem mandula- és jojobaolajat. Ezt fogom összekeverni kétharmad egyharmad arányban. Van itthon argán olajam még, lehet, hogy azt is teszek bele. A hatásáról még nem tudok nyilatkozni, de a neten jókat olvastam róla. A mandulaolaj ráadásul jó lesz majd a babának is.
2018. máj. 18. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Jókat hallottál?

És az összetevô listát elolvastad, ha már belinkelted? Tele van piros és narancs jelzésûekkel. De még saját tapasztalatod sincs, ahogy írtad.

Kérdezô, én napi 3liter folyadékot ittam, ez ugyanis minden kencénél jobban hidratálja a bôrt. Nem a kencén múlik sajnos. Genetika, aztán hidratálás belülrôl, majd kence.

Nem lett egy striám se, pedig majdnem 4kg volt a gyerek és 40+5-re szültem.

2018. máj. 18. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!