A terhességi teszt negatív lett. , de aggódom. Nekem ezek túlságosan is a terhesség jelei. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek már november óta nem jött meg, gyakran érzi rossul magát, már nem egyszer hányt, olyan ételeket is eszik amikhez eddig hozzá se szagolt, és mostanában hízott is..
Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ezek nem a terhesség tipikus tünei..:O
2014. febr. 25. 18:19
1/15 anonim válasza:
Én meg Paprika Jancsi legyek, ha november óta nem jött meg neki, és még nem tudjátok, hogy terhes-e.....
Ha a teszt negatív, és nem jön meg, és ez nem jellemző, akkor tudod....orvos....
2/15 A kérdező kommentje:
Nem egyszerű bánni vele..!!!! >< makacs mint az öszvér.
Már nem egyszer keveredtünk emiatt vitába, de nem akar dokiho se menni ( folyton van valami kifogása..)
2014. febr. 25. 18:24
3/15 anonim válasza:
Mondd ezt neki: Szivi, nagyon meghíztál...menj el dokihoz, és nézesd meg magad, különben kénytelen leszek azt hinni, hogy csak igénytelen vagy... :D ugrani fog.
4/15 anonim válasza:
talán azért keres kifogást mert tudja ha kiderül hogy baba akkor elhagynád? vagy rávennéd abortuszra amit ő nem akar? és tudja hogy ki kell várnia az időt amikor már nem vetetheti el? lehet gy akar téged megfogni magához láncolni? (más okot nem tudok, hogy miért ne menne el orvoshoz...)
5/15 A kérdező kommentje:
Neem, dehogy! Tudja, hogy még örülnék is neki.., szóval nem hinném hohy ez a baj. Vagy ez valami újabb dolog amit én mint férfi ne érthetek meg xd
2014. febr. 25. 18:50
6/15 anonim válasza:
neeeemm... én nőből vagyok és én sem értem... ha mind a ketten örülnétek neki, akkor rohannék már orvoshoz, hogy igazolja ő is... fogd meg a kezét és vidd el... a babátokkal játszik ha nem megy el orvoshoz... "4"
7/15 anonim válasza:
es nem lehet, hogy eppen attol fel, hogy valami komolyabb baj van, es inkabb struccpolitikat folytat? Nekem hirtelen ez jutott eszembe. De mindenkeppen orvoshoz kell menni, mertha megis baba van, akkor ha jol tudom, nem vesz reszt bizonyos szamu kivizsgalason, nem kap majd penzt anyasagi alatt.
8/15 anonim válasza:
Mikor volt az utlso mensije?Mikor csinalt tesztet? Amugy se lehetne mar ab. Ha november ota nem menstrual, mert akkor mar elmult 12 hetes terhes... vedekeztek? Ha
9/15 anonim válasza:
Bocs szoval *ha terhes sok fontos vizsgalatrol lemaradhat/ott/,ez nem jatek!!!!! Mi az h nem akar dokihoz menni?? Bocs de nagyon gyerekes.... hany eves?
10/15 anonim válasza:
ha terhes akkor biz a 12 hetes fontos uhrol már lehet hogy lekéstetek. Noszogassad csak. Amugy mostanaban csinalt tesztet? ha az is negativ akkor bizony hormongond ami kezelés nélkül mégtöbb plusz kilot és egy sor egyébb és elég rizikos tünetet/betegséget okoz majd. Csapj az asztalra mert jo vége nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!