Ti hallottatok már ilyet? Bővebben lent.
Most jöttem a dokitól, most derült ki hogy 7 hetes terhes vagyok, aminek egyébként nagyon örülök :)... de a lényeg ami megdöbbentő, sokkoló és nem is tudok szavakat találni, hogy ezalatt az idő alatt 8 db. terhességi tesztet lőttem el és mind negatív volt. Ti hallottatok már ilyet esetleg? Tudom hogy ez már igy nem lényeg...csak azért még is... ez durva. És teljesen egészséges az ultrahang alapján. a teszt még sem mutatta. Volt valaki esetleg igy? Azért mentem dokihoz, mert a nemvárt mensim idejében barna folyásom volt 2 napig ami görcs nélküli volt. És utána sem múlt a cici fájdalmam, gyomorégésem volt állandóan, pedig azelőtt sosem volt.
A dokim azt mondta szószerint, hogy a tesztek között rengeteg hibás széria van. Neki nem egy ilyen esete volt. Mondta hogy ne aggódjak ezen. Nem is aggódok, mert nekünk tervbe volt, dolgoztunk rajta... de ilyet...
Köszönöm szépen!
Hát nekem a doki azt mondta hogy a méretek meg minden alapján, már van szív dobogása a picimnek (tehát legalább 6 hetes vagyok). A legutolsó tesztet tegnapelőtt reggel csináltam(első pisiből természetesen). És semmi halvány csíkocska nincs rajta.
És szerinted mi lehet annak az oka ha a vizeletben nem választódik ki a hcg. A babára is veszélyt jelenthet?
Én is gratulálok Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!