Sok olyan van, aki csak a pecsétekért jár a dokihoz? Ti hallottatok már ilyet?
1. vagyok
nem, nem c.gányozni akartam! arra gondoltam, h vannak olyan általában aluliskolázott, képzetlen, egyszerű gondolkodású és többnyire kevés pénzből élő emberek (fehérek, romák egyaránt), akik nem fogják fel a gyerekvállalás súlyát és felelősségét, mert úgy gondolják, h "nem kell annak orvos, nő az magától is". ezért ők tényleg csak azért a néhány törvényileg előírt pecsétért mennek, mert ez afeltétele annak, h felvehesék a pénzt. de azért ez ritka, a többségnek nagyon is fontos a terhesgondozás.
Akkor kérdezd meg anyukádat ő hányszor volt veled orvosnál, nálunk konkrétan mire ultrahangra került a sor megszülettem 3. héttel a kiírt időpont előtt.
Persze lehet 2 nap alatt is valami probléma meg 5 perc múlva is de azért nem mész minden nap kétszer orvoshoz nem?
Fura ez a pecsét téma is.
26 hetes vagyok és csak egy pecsétem van a védőnőtől, azt is a 12. héten kaptam, pedig mivel veszélyeztetett voltam kb 3* annyit jártam orvoshoz, mint más.
A véleményem megvan az olyan emberről aki a pénzért jár gondozásra, de szerintem egy percig nem veszélyezteti a babáját. Az sztk rendelés=0. Én azokat az orvosokat ítélem el aki terhesgondozás alatt a pecsételést érti és ha bármi gond van, mossa kezeit /pl. a 3000-res méhszájérték ált. vizsgálat nélkül kerül a kiskönyvbe/, mert szegény fáradt és kedvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!