Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottatok már olyan extrém...

Hallottatok már olyan extrém esetet, hogy valakinek csak későn vették észre, hogy ikreket vár?

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag van olyan, h egyik iker takarja a másikat, meg épp a szívhang is egyszerre van, mikor nézik, de ez igazság szerint ki fog derülni köv. alkalommal. régen biztos nehezebb volt, de mióta uh van...........
2012. dec. 16. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
barátnőmnél a 18. héten derült ki, előtte úgy volt, ahogy az első írta, annyira takarták egymást, hogy csak egy baba látszódott. Még képet is kaptak. Volt nagy meglepi a 18. heti uh-n. De mondjuk ez nagyon ritka, azért a 12. héten legkésőbb észre szokták venni.
2012. dec. 16. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnél elég későn derült ki, de neki az egész terhesség elég érdekes volt, 15 hetesen jött rá, hogy terhes, mert előtte rendesen megjött neki. És akkor nem látszott, csak 1 baba, és utána volt hogy 2 szívhangot hallottak, és elküldték valami spec uh-ra és még akkor sem látszott, csak az azt követő uh-on. 20 hetes elmúlt már jóval. De szerintem ez nagyon ritka, már a legelső uh-okon látni szokták.
2012. dec. 16. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
sokszor fordul elő ilyen
2012. dec. 16. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem hallottam, hanem láttam. Bár ez a sztori szerintem nem olyan lesz, amire te gondolsz, mert nem orvosi tévedés miatt nem ismerték fel a terhességet.

Egy nő jelentkezett a sürgősségin, mert furcsa folyása volt. Megnézték, és mondták, hogy menjen a szülőszobára, mert szülni fog. Erre teljesen elképedt, hogy de hát ő nem terhes, neki spirálja van.

Hát az volt is neki, meg mellette két 32 hetes babája...

2012. dec. 16. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Jézusom! :S
2012. dec. 17. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam róla. Nem rég kb. 1hónappal ezelőtt volt a helyi újságban egy cikk. Éppen erről volt szó hogy a kismama csak a 18 heti uh tudta meg hogy ikrei lesznek sőt nem kettő hanem három babája lesz. Minden uh takarták egymást a képeken se látszódott semmi. Kb. 2héttel ezelőtt is írtak róluk, hogy szépen gyarapodik a súlyuk mivel koraszülöttek lettek és nagyon kevés súllyal születtek de egészségesek mind a 3an. 2lány és 1fiú.
2012. dec. 17. 11:50
 8/9 Golan Trevize ***** válasza:
Apám öccseiről csak akkor derült ki, hogy ikrek, amikor megszülettek.
2012. dec. 17. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem szüléskor mondták, hogy még egy köldökzsinór kezdemény látszik a méhlepényen. De hogy meddig voltak ketten, az már sosem derül ki.
2012. dec. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!