SOS! Hallottatok már a tubasarokról?
Figyelt kérdés
3.-ik baba, a méhem tetejénél, jobb oldalon borzasztó erős szúró fájdalmat érzek, ma a dokim azt mondta tubasaroknak hívják azt a részt, és fenyegető vetélést írt a papíromra, mert az onnan kiinduló fájdalom ezt jelentheti. 26 hetes vagyok most pihennem kell, volt ilyen fájdalma vkinek? Mi lett vele?2012. dec. 4. 22:57
1/4 anonim válasza:
A tubasarok a méh része. Mondott egyebet, hogy miért veszélyes ez a fájdalom és ez az állapot? Rossz helyen van a lepény? A szövetek nem bírják? Mindenesetre vigyázz magadra, feküdj valami kényelmes pózban.
2/4 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, hogy ha a fájdalom onnan indul, akkor az veszélyes, mert beindulhat a szülés, de én még ilyet nem éreztem. Két gyereket szültem, de hihetetlen mennyire fáj. Na meg van egy két évesem, aki mellett nem lehet egész nap feküdni.
2012. dec. 5. 07:42
3/4 anonim válasza:
Szülésznő. Sajnos van ilyen, tényleg a legokosabb, ha pihensz, és magnéziumot is szedhetsz, picit emeltebb adagban. Azért mondja az orvos ezt, mert ha fáj, az beindíthatja a méhösszehúzódásokat, és esetleg korábban jöhet a baba, mint ahogy szeretnétek. Pihenj, nyugodj meg, szedj magnéziumot. Bár én ilyenkor simán mondom a citromfű teát is (1-2 csésze naponta) mert a plusz stressz nem hiányzik, ez pedig egy picikét lenyugtat. Érdekes mondjuk az orvosodtól a fenyegető vetélés címzés, mert 26 hetesen már bőven koraszülést kellett volna írnia, hiszen 24. héttől már nem beszélhetünk vetélésről. Nyugodj meg, és bizakodj. Most ez a legfontosabb. Ja, és lehetőleg a két másik lurkóval ne rohangálj összevissza, ha meg tudod oldani :) Ha tudok még segíteni, írj nyugodtan privát levelet, szívesen válaszolok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. dec. 7. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!