Úgy hallottam,hogy a mai világban van olyan érzéstelenítés,hogy (epidurális) bocs ha rosszul írtam .Ezt nyugodtan kérhetem????Úgy félek ne hogy a Doki húzza a száját .Csak azért kérdeztem mert van fogadott orvosom .
lehet kérni de vannak akinél lelassítja a szülést meg egyéb tényezők pl. éjszaka ha nincs anesztes nincs aki beadja.
a doki ne húzza a száját !!! nem Ő szül majd hanem Te.
ha van fogadott doki akkor kérdezd meg hogy javasolja-e mit kell tudni ha kérni akarod stb. ennyit megtehet hamár fizetsz neki
2012. okt. 19. 09:58
2/14 anonim válasza:
-.- Ez nem újvilági dolog.... Nagyon régóta van.
Google-ba nagyon sokat olvashatsz róla.
2012. okt. 19. 09:58
3/14 anonim válasza:
ez régi dolog, van ilyen lehet kérni
2012. okt. 19. 10:02
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy van érdeklődj utána, hogy abban a kórházban ahol szülsz van-e rá lehetőség.
Nálunk a nőgyógyászok adják az EDA-t és így mindenkinek van lehetősége vele élni.
2012. okt. 19. 10:04
5/14 anonim válasza:
Ez már egy jó pár éve ismert eszköze a fájdalomcsillapításnak a szülés ideje alatt. Nem is értem eddig hogy nem hallottál róla. :) De azt azért mindenképpen tudd, hogy jobb ha előre jelzed, hogy epidurált szeretnél kérni, mert néhány kórházban nem adnak, ha csak nem szólsz még a szülésed előtt. Én például hiába kértem, nem kaphattam mert abban a kórházban előre meg kellett beszélni az orvossal ha valaki epidurált akart. Nem fogja húzni a száját az orvosod, már miért húzná? Neki teljesen mindegy szerintem, hogy fájdalomcsillapítóval vagy anélkül szülsz, hiszen ez mindenkinek a személyes döntése.
2012. okt. 19. 10:07
6/14 A kérdező kommentje:
Csak azért lepődtem meg ,mert Én már szültem 2009-ben és tényleg majd meg haltam akkor Én miért nem kaptam ilyet???????? pedig ugyan ez az Orvosom volt.Akkor megfogadtam ha még egyszer szülök ilyet fogok kérni
2012. okt. 19. 10:19
7/14 anonim válasza:
Na akkor ezek szerint Te már 2009-ben is hallottál róla :) Akkor miért úgy teszed fel a kérdést, mintha most hallottál volna róla először?
2012. okt. 19. 10:28
8/14 anonim válasza:
ha elég előrehaladott a szülés akkor egy ponton túl már nem adják be ergo fel se ajánlják . ha éjjel szültél pl. vagy millió oka lehet...
az a lényeg hogy a többedik szülés intenzívebb és ha teheted kérj most ilyet!
Szép szülést akárhogy is lesz!
első v. voltam.
2012. okt. 19. 10:30
9/14 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen:-)))
2012. okt. 19. 10:34
10/14 anonim válasza:
Nem is adják minden kórházban. Kecskeméten tavaly még nem volt rá lehetőség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!