Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti, is hallottatok róla?

Ti, is hallottatok róla?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam,hogy a mai világban van olyan érzéstelenítés,hogy (epidurális) bocs ha rosszul írtam .Ezt nyugodtan kérhetem????Úgy félek ne hogy a Doki húzza a száját .Csak azért kérdeztem mert van fogadott orvosom .

2012. okt. 19. 09:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pécsett majdnem 30 éve csinálják.....kérdezz rá van-e lehetőség a kórházatokban, nem mindenhol van. 2 ujjnyinál adják, előtte nem és már 4 ujjnyinál sem, nem csak anesztes adhatja be, itt sok szülész is tudja szúrni. Én nem kaptam, mert nem tágultam és fájásom sem volt. Nekem a műtőben szúrták a spinális érzéstelenítést.
2012. okt. 19. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
a jahn ferencbe nekem adtak szerintem ne ott szülj akkor :)
2012. okt. 19. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnos Kecskeméten nem adnak ilyent :(! Bár ha adnának is gondolom fizetős lenne!!
2012. okt. 19. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, a debreceni klinikán is van. Nekem a fogadott dokim anesztes is, és nekem ő adta be, még csak 1 ujjnyira voltam kitágulva. Én kérdeztem,h. le e lassítja ez a szülést, és azt mondta,h. ez tévhit, ugyanúgy vannak méhösszehúzódások, ugyanúgy vajúdsz, csak épp nem érzed. Szóval nem lassítja le az eda a szülést. Én a vajúdásom alatt vagy 7x kaptam érzéstelenítőt, egy adag kb. 50 percig hat. Az első szülésem 12 óra volt összesen.

Én nem kértem, a dokim mikor látta,h. szenvedek, már hozta is. Isteni volt vele vajúdni, még pihenni is tudtam. Most is szeretnék kapni. 34hkm

2012. okt. 19. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!