Hallottatok már róla?
Persze, tudod edzeni a gát izmait, flkészíteni a tágulásra. Használhatsz olajakat is, sok minden segít a felkészülésben és meg lehet csinálni gátvédelemben. Ehhez főleg a szülésznőre lesz szükség, vag esetelg olyan dokira, aki erre hajlamos. Próbáld kipuhatolni.
DE: haa doki azt látja, hogy repedni fogsz, akkor inkább bizony vágni fog és azt jól teszi, mert a repedésből nagyobb baj lehet.
Egyébként nekem fájt a vágás is, a varrás nagyon-nagyon, jobban kiabáltam, mint szüléskor, a seb is fájt nagyon, a varratszedéskor meg legszívesebben öngyilkos lettem volna. Szóval nekem a szülés kisebb fájdalom volt... De nem vagyunk egyformák, én ezekre rosszul reagálok sajnos :-( Második szüésnél csak a varratszedés előtt közvetlenül mondta a doki, hogy nem lesz varratszedés, mert felszívódó varrat volt, olyan szép lett a napom, legszívesebben körbecsókoltam volna mindenkit, mondtam is a dokinak, hogy szerzett nekem egy nagyon jó napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!