A terhességi teszt negatív lett. , de aggódom. Nekem ezek túlságosan is a terhesség jelei. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek már november óta nem jött meg, gyakran érzi rossul magát, már nem egyszer hányt, olyan ételeket is eszik amikhez eddig hozzá se szagolt, és mostanában hízott is..
Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ezek nem a terhesség tipikus tünei..:O
2014. febr. 25. 18:19
11/15 A kérdező kommentje:
Igen nemrégiben csináltuk! De remélem hogy nem hormongond :S
2014. márc. 3. 09:05
12/15 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen felomlottak a hormonjai .. Elmegy orvoshoz és adnak gyógyszert amitől megjön.. Nagy dolog
13/15 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy egy istennek se akar dokihoz menni.
#8: mint mondtam novemberben, a tesztet pàr hete csináltuk, és igen.. Az anyja màr egy ideje szedeti fele a gyógyszert
2014. márc. 3. 09:47
14/15 anonim válasza:
Barátnőmnek egyik terhességét sem mutatta ki a teszt.
15/15 anonim válasza:
Csináljatok egy újabb tesztet, és ha negatív, akkor irány az orvos. Esetleg mondd azt a barátnődnek, hogy lehet ez komoly hormongond is és ha akar valaha gyereket, ha nem akar meddő lenni, akkor menjen el orvoshoz. Hátha ettől megijed. Ha meg nem, akkor hagyd ott pár napra, mintha szakítanál vele, és mond neki, hogy felelőtlen. Hátha ettől is megijed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!