Mi az amit még megtehetek terhesség alatt, hogy ne hízzak túlságosan el, de ne diétázás legyen belőle?
Sajnos nagyon könnyen hízok, nem túl jó genetikákat örököltem.Édesanyám is több mint 30 kilót hízott a terhesség alatt, amit azóta se adott le.
Én is már 20 kiló túlsúllyal kezdtem a terhességet.Most járok a 15. hétben, eddig szerencsére csak 2 kiló jött fel, de úgy tudom, hogy a terhesség második felében kezdenek csak felkúszni a kilók.Mit tehetek annak érdekében, hogy ne sok zsírt szedjek fel magamra, de a babámat se veszélyeztessem?Köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Fogyasszál kevés liszteset,helyette inkább teljeskiörlésű élelmiszereket és kerüld a sok cukrot,csokit kekszet,helyette 1-1db túrórudi,kis krémtúró stb.És egyél minden nap közel azonos időben naponta 5-6szor.A szervezet egy idő után megszokja,hogy mindig azonos időben történik az anyagcsere és zsirlebontás és lehet már a többi hetekben nem is fogsz hizni,hanem rólad megy le a felesleg!Már ne haragudj,de már szebben nem tudtam megfogalmazni,hogy érthető is legyen!:)Én az egyik terhességemet 82kg-val kezdtem és 76voltam,mikor megszültem.Mindenki kérdezte,ezt hogy csináltam.Hát igy.Most megint rendszertelenül kajálok és már megint rajtam a 10kg felesleg!Most én is biztatom magam,hogy visszaálljak a napi 5-6szori étkezésre.
Minden jót kivánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!