Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusban szülök a SoteII-n,...

Júliusban szülök a SoteII-n, a babának mit kell beraknom a kórházi csomagba? Saját ruhát vinnem kell vagy kórháziba öltöztetik fel?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Vigyél pelust neki,popsitörlőt és alkolholt,ami a gyerekorvos ír fel.

Adnak neki ruhát,ha mégis sajátot viszel szólj,hogy az a tietek.

Lassan 2 éve szültem ott,hirtelen ennyi jutott eszembe.

Sok boldogságot!

2010. jún. 14. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Amire emlékszem az a pelus, popsikrém és a popsitörlő volt, minden mással elláttak bennünket. Adnak rá rendes ruhát, azt nem vittem, mert azt mondták nem szeretik, ha még arra is ügyelniük kell. Az esti fürdés után cserélték a ruhát rajtuk. Voltak balesetek, ilyenkor kértem másikat, szó nélkül adtak. Vittem néhány ruhapelust, hogy ne kelljen kérnem, büfihez pl. Alkohol, púder volt, közösen használtuk a többi anyukával a szobában. Egyébként a kórházban kapott ajándékcsomagokban is vannak apróságok, minták, amiket ilyenkor ellehet használni:)

Minden jót!

2010. jún. 14. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Október elején szültem ott (és márciusban fogok újra elvileg). A babának pelentkát, törlőkendőt, textilpelenkát kellett vinnem, a többit, mint popsikrém, ruha és a köldökápoláshoz szükséges eszközök (vatta-alkohol) mind volt. Csak hazavívős ruha fog kelleni még, de azt ráér majd a férjed behozni amikor megy értetek.

Már én is várom hogy újra átélhessem, nagyon jó napok voltak bent és nagyon élveztem azt a pár napot is!

Könnyű szülést és sok boldogságot!

Ha kérdésed van, szívesen válaszolok.

2010. jún. 15. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Köszönöm szépen a válaszaitokat!!!...:-)

2010. jún. 15. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!