Milyen ruhába öltöztetik a Babáitokat (akár lányok, akár fiúk)? Inkább „divatosan” mentek ki vele az utcára, vagy „játszós ruhában”? Illetve hol vásároltok nekik?
Inkább divatos, menő cuccokban viszem a fiam!!!
Csak itthon adok rá játszósat!!
Vásárolni a teszveszen szoktam, vagy a H&M-ben!
Utcára mindig "divatosan" megyünk. Aranyos mesefigurás kantáros nadrágokat, helyes pólókat vettem. Fontos, hogy jó anyaga legyen, kényelmes legyen, egyszerű legyen fel-levenni róla. Ezért is szeretem a kantáros nacikat. :)
Nekem a rugdalózó olyan, mint a pizsama.
Itthonra van pamutnadrágja, fázós is, utálja, ha szabadon van a bőre, nagy melegben egy bodyban és ezekben a "törpnadrág"-ban van.
Vaterán, C&A-ban, helyi bababoltban vásárolok neki.
4 hónapos a babám.
Mi mindig csinik vagyunk, ha megyünk valahová.Ma például helyes pettyes ruhácska volt a lánykámon fehér vékony pulcsival, hímzett kardigánnal, rózsaszín harisnyával és tündéri balerina cipővel.Minden turiból van, nagyon vagány cuccokat lehet kapni.Múltkor kifogtam egy csomó body-t, pólót, kis kocsicipőt amin még rajta volt a címke.150-200 ft volt darabja.
Itthon mackóban van, ha nagy a meleg akkor body-ban, napozóban de azokból is van itthonink meg csinosunk.
A múltkor tök véletlenül egymáshoz öltöztünk, lila-sárga cuccba.Apa meg is jegyezte, milyen jól nézünk ki a lila babakocsi mellett, én meg észre sem vettem:)
Elsején lesz 6 hónapos a kis hercegnőm:)
Mindig divatosan,néha még itthon is...
A legtöbb ruhája a Brendonból,a H&M-ből,Zara-ból van.
Most 10 hónapos a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!