Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire elcséplet mostanság...

Mennyire elcséplet mostanság a Lili név?

Figyelt kérdés

Kislányunknak ezt a nevet is néztük.

Többek közt.

De nemtudom mostanság már talán lecsillapodott ez a hanna lili hullám és inkább extrémebbeket adnak.

2018. máj. 16. 11:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még mindig gyakori. Mi is ezt a nevet szerettük volna adni, amikor a kislányom született, 1,5 éve, de nagyon sok volt belőlük, úgyhogy letettünk róla, mert még a vezetéknév is gyakori. Most ismét babát várunk és Bálintnak fogják hívni. Viszont ehhez a névhez olyan lelki kötődésem van, hogy bármennyi Bálint rohangálna az utcán nem érdekelne, ezt kapná:). Ha nagyon tetszik ez a név Nektek ne törődj vele milyen gyakori.
2018. máj. 16. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se törődj vele milyen gyakori,ha ez a név tetszik. :) Csak azért adnàl màst vagy ritkàbbat, hogy ne lehessen ràmondani, hogy tucatnèv? Ne èrdekeljen, nem az a fontos.
2018. máj. 16. 13:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányom Boglárka, alig találtunk olyan nevet, amit mindketten adnánk. Egyébként meglep a helyezése, felénk elférne dobogós névnek is, tényleg nem az én lányom az egyetlen Boglárka. De nem zavar. :)
2018. máj. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!