Mennyire elcséplet mostanság a Lili név?
Kislányunknak ezt a nevet is néztük.
Többek közt.
De nemtudom mostanság már talán lecsillapodott ez a hanna lili hullám és inkább extrémebbeket adnak.
Szóval már nem minden 2.kislánynak ez a neve.
Inkább Larák szaladgálnak mindenfelem
Engem ez nem befolyásolt.
5 éves fiam Dániel, mert egyszerűen imádom ezt a nevet. Sosem érdekelt, ki adja még a gyerekének. Azért nem adtam kevésbé jó nevet a fiamnak, mert más is adja a favorit nevem.
(amúgy van Lili csoporttársa a fiamnak oviban)
Engem igazából nem zavarna, hogy nagyon gyakori, ha ez lenne a kedvencem. Azt vettem észre, hogy nekem mindig az tetszik amit ritkábban hallok. Ami gyakori vagy megszokott, nem szándékosan, de jelentéktelenné válik a számomra. 26 éves vagyok, 14 éves koromban a Hanna, Laura és az Amina (Tűzsivatag című filmben hallottam) voltak a kedvenc neveim. Majd felkapottá váltak és elvesztették számomra a különlegességüket. Ezt követően jött a Liliána, Lilian, Kamilla, Jázmin, Liza, Léna :) újabb divathullám. Mire oda került a sor, hogy aktualissá vált a névválasztás, nem volt név! Még jó, hogy a férfi nevek terén törhetetlen az ízlésem. Ma már az én születesemkor gyakori nevek tetszenek (Bernadett, Gréta, Anett).
Ne foglalkozz vele, hogy mennyire gyakori, ha nektek az tetszik adjátok nyugodtan.
Figyelj, add azt a nevet, amelyik tetszik :)
Ha Lili, akkor Lili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!