Miért nézik le mostanság azt aki 22 éves kora körül szül?
Tudom, hogy a 24, az nem 22. :)
De én akkor szültem. Előtte 3 év egyetem, mellette munka, utána a páylámnak megfelelő(hál istennek!), szülés előtt 3 hónappal hagytam abba.
Így kapok mindent.
Talán azért, mert aki fiatalabban szül, még a minimumot sem kapja meg, ha nem dolgozott, ami azért felelőtlenség.
És valljuk be, a szülővé váláshoz meg kell érni.
Én ettől nem nézek le senkit.
Ki nézi le őket?
Mindennek két oldala van. 22 évesen szül, a semmire, nem dolgozott, lusta, nem tanult? Vagy 22 évesen már pár évet dolgozott, van valami anyagi háttere, szakmája, érettségije?
Gondolom az előbbi réteget nézik le, de nem hiszem, hogy a kor miatt.
Nalunk semmi ilyesmirol nincsen szo..:) 21 eves vagyok 14hetes.. stabil allasunk van, iskolak, haz, kocsi is.. boldogok vagyunk, mindenki gratutal :) bar en bizonytalanra nem is vallaltam volna a picit..
Valoszinu azert lehet mert sokan ugy vallalnak babat, hogy iskolaba jarnak nem dolgoztak meg soha es a szuleiknel elnek..
De azt nem ertem, hogyha nem is onerobol van meg minden, ahhoz masnak mi koze van? Mi koze van ahhoz akarkinek is, ha az en csaladomnak van egy jol meno vallalkozasa, es en is ott dolgozom jo penzert? Vagy ha kapok/oroklok egy lakast/autot?
Vagy ahhoz, ha csak 120ezret keres a 21 eves lany, a parja kicsit tobbet, es igy vallalnak gyereket? Ok tudjak, nem mi. Attol, hogy valaki 30 eves nem biztis, hogy tobbet keres, oket megis biztatjak, hogy hajra, mert kifut az idobol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!