Gamer-Pc konfigurációt 300k körül, úgy hallottam nem túl bölcs dolog mostanság AMD videókártyát venni mivel a másik oldalon sokkal jobban futnak a játékok, de javítsatok ha nem így van, továbbá mire vagy kinek hasznos az SSD a HDD helyett?
ha játékra szánod ssd nem ad +fpst, max ha olyan a játék a mapok gyorsabban betöltenek (ha arra telepited) meg a géped gyorsabban bekapcsol annyi.
szerintem egy amd is van olyan jó mint egy nvidia, simán felveszi a versenyt az r9 290x a 970-el, csak hogy melyik mikori.. meg már nagyon várva van a 3xx.. :D
HÁZ ezekből 10E alatt.
Modecom Tres
Raijintek Arcadia
Deepcool Tesseract BF
Modecom Haka
Mars Gaming MC3
Sharkoon VS4
Xigmatek Mach
Aerocool GT Advance
Chieftec CTG-500W oem
Gigabyte GA-Z97P-D3
Intel Core i7-4790K
DeepCool GAMMAXX 300
2x4gb 1600 vagy 1866
Asus R9 290 4gb
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Samsung 850 evo basic SSD 120Gb
ODD: Samsung 224
Ez kiszállítva kb. 300E. pcx.hu
Ebben a konfigba 1-2 évente veszel VGA-t amíg a régit 1 év garival minimum el tudod adni jó áron és kiegészíted egy hasonló 100E körüli VGA-ra.
Nem érdemes ennél többet adnod VGA-ra ez most jó ár/érték arányú, ez is mindent visz fullon, ha kezd kevés lenni akkor cseréled. (csak hogy tudd, egy GTX980 kb. 20%al erősebb és 70E-el drágább, ha ezt cserélni kell majd az se húzza sokkal tovább már)
A gép többi része időt álló lesz, akár 5-6 év múlva is megállja a helyét egy jó VGA-val.
10 alatti házak de nem rosszak...
4szál helyett inkább a 8szálat választanám én legalábbis. Szerintem tartósabb lesz. Ma is van játék amiben már van az i7-nek előnye.
Van amelyik profitál már belőle.
DX10-el még több lesz, nem?
Kösz a tanácsokat, de a 290-es helyett kéne valami Nvidia, nem a plusz 1-2 effekt miatt, de úgy tudom mostanság gyakori probléma, hogy nem fut olyan jól az AMD-n a játék és ez nem a kártya hibája, hanem a fejlesztőké.
Szóval mi lenne a 290 riválisa a másik oldalon?
Köszönöm, és egy gtx970-hez egy i54690k vagy egy i74790 kéne?
Jah, és alaplapok terén nem vagyok képben ha tudnál valamit ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!