Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kiszemelt tapasztaltabb nőnek bölcs dolog lenne elmondani, hogy még nem voltam nővel?
Ne hazudj.Nem éri meg.
Ahogy kitaláltad úgy jó:)
Lehet imponálna neki.:) Idősebb is legalább?:D
5 ös.
Hát igen a nők nagy része azt hiszi, hogy a férfiak gépek, és a szex közben semmi más dolguk, nincs, csak tologatni őket. Nem tudják, hogy milyen koncentrációval jár, ha azt akarjuk, hogy nekik is jó legyen...
(Drága hölgyek! Mindenem a tiétek, ne értsetek félre. :) )
Nekem volt már szűz barátom...jobb volt, hogy tudtam...
Így nem vettem evidensnek dolgokat, végeredményben semmivel sem tűnt tapasztalatlanabbnak, mint az előtte való pasim, akinek nem tudnám megmondani előttem hány szexkapcsolata volt...
sokkal több időt hagytunk a test megismerésére, nem siettük el, több hónapig pettingeltünk, így mire ténylegesen oda került a sor megismerte a testem...egy tapasztaltabb fiúval biztosan nem várunk volna annyit..
egyáltalán nem zavart, hogy én vagyok neki az első...sőt..
nálam is ez volt,tapasztaltabb volt az első és elmondtam neki és tetszett neki :)
aztán amikor oda került a sor,már nem akarta elhinni,hogy az voltam,azt hitte kamuzok olyan profi voltam :DD
egyszóval ne kamuzz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!