Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kiszemelt tapasztaltabb nőnek bölcs dolog lenne elmondani, hogy még nem voltam nővel?
Figyelt kérdés
Pár haverom mondogatja nekem, hogy hazudjak ebben, de én nagyon nem szeretnék, és inkább elmondanám az okait. Nem akarom ezzel kezdeni a beszélgetést, csak ha szóba kerül, akkor apránként mondanám el az egészet.2013. nov. 3. 13:14
11/11 Balanus_concavus válasza:
Nem szabad elmondani, ha végképp nem akarsz hazudni, akkor elmondhatod, de magadtól szerintem ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!